DTF štampač Epson L18050 sa Rolnom

DTF Štampač Epson L18050 sa Rolnom
DTF Štampač L18050

DTF štampač Epson L18050 sa Rolnom

DTF štampač Epson L18050 sa Rolnom dolazi sa držačem za rolnu, omogućavajući kontinuiranu i efikasnu štampu. Držač za rolnu dodatno povećava produktivnost, jer eliminiše potrebu za ručnim ubacivanjem papira jedan po jedan. Kontinuirana štampa sa rolnom čini proces mnogo bržim i jednostavnijim. Epson L18050 pruža visoko kvalitetne i trajne otiske na različitim tekstilnim površinama.

Može da štampa na pamuku, poliesteru, mešavini 50/50 i još mnogo toga. Sa napretkom tehnologije DTF(Digital Transfer Film), DTF zauzima važno mesto u štamparskoj industriji. Brzo postaje jedna od najpopularnijih tehnologija za štampu tekstila u poređenju sa tradicionalnim metodama štampe. Mi smo tu da vas uvedemo u svet DTF Štampe. Kupovinom jednog od naših paketa pokrenite sopstveni biznis. Naši programi obuke su osmišljeni da vam pruže sve potrebne veštine i znanja kako bi radili sa DTF štampačem i softverom. Bez obzira da li ste potpuni početnik ili već iskusni u svetu štampe, obuka će biti prilagođena za vas. Naši inženjeri će vam pomoći u post-prodajnoj podršci.

DTF Štampa

Kroz našu obuku, naučićete sve – od osnovnih tehnika DTF štampe do naprednijeg korišćenja softvera za štampu. Obuka obuhvata  sve aspekte, uključujući pripremu dizajna, podešavanje štampača, odabir pravih materijala i upravljanje softverom Digital Factory v11. Naš cilj je da vam omogućimo da se budete potpuno spremni  u svakom koraku vašeg DTF poslovanja.

DTF tehnologija nudi neograničene mogućnosti za kreativnost i profitabilnost, a mi smo tu da vam pružimo pomoć za uspeh.

DTF štampač Epson L18050 sa Rolnom – DTF štampa, odnosno direktan prenos na film. Radi tako što štampa transfere punog kolora koji se, uz pomoć prese, utisnu na razne odevne predmete i druge podloge. Postoji mnogo prilagodljivih tkanina, uključujući pamuk, mešavine pamuka,  poliestera, mešavine 50/50 i ostalih materijala. Što je prednost u odnosu na DTG tehnologiju koja radi samo na pamučnim tkaninama. To znači da ovaj štampač radi na mnogo širem spektru podloga, što ga čini najsvestranijim  štampačem na tržištu.

Karakteristike

 • DTF Štampač Epson L18050 sa Rolnom.
 • Dimenzija rolne: Širina 30cm x Dužina 100 metara.
 • Dimenzije filma: A3+, A3 (29.7×42.0 cm), A4 (21.0×29.7 cm), A5 (14.8×21.0 cm), A6 (10.5×14.8 cm), B5 (17.6×25.7 cm).
 • Rezolucija: 5,760 x 1,440 DPI.
 • Dimenzije štampača: 705‎ x 322 x 215 mm
 • Kompatibilni operativni sistemi: Mac OS 10.5.8 ili noviji, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP.
 • Boje: CMYK + BELA

Karakteristike

 • DTF Štampač Epson L18050 sa Rolnom
 • Mogućnost štampe u rolni
 • Dimenzije papira: A3+, A3 (29.7×42.0 cm), A4 (21.0×29.7 cm), A5 (14.8×21.0 cm), A6 (10.5×14.8 cm), B5 (17.6×25.7 cm)
 • Rezolucija: 5,760 x 1,440 DPI
 • Dimenzije štampača: 705‎ x 322 x 215 mm
 • Kompatibilni operativni sistemi: Mac OS 10.5.8 ili noviji, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
 • Boje: CMYK + BELA

DTF štampač Epson L18050 sa Rolnom Informacije

Za kvalitetne rezultate biće vam potrebni DTF prah, DTF film za prenošenje i DTF boja koju možete naći u našoj ponudi. Akcenat stavljamo na DTF boje jer su od velike važnosti za dugotrajnost i funkcionalnost vašeg štampača.U Mincom ponudi imamo kvalitetne DTF Boje, koje će osigurati manje zapušavanje glave. KONFIGURACIJA BOJA: (C = Cijan, M = Magenta, Y = žuta, K = Crna, W = Bela, W = Bela).

Ova konfiguracija će vam omogućiti da štampate dizajne i za tamnu i za svetlu odeću. DTF štampač Epson L18050 sa dva izlaza za belu boju idealno je za štampanje na svim vrstama tekstila. Zbog gustine bele boje, potreban nam je mikser za belu boju, koji će mešati belu boju u toku štampanja. Kako bi štampa majica i ostalih tkanina u punom koloru imala dobru belu podlogu.

DTF štampač Epson L18050

DTF Štampač Epson L18050 sa Rolnom saveti:

Materijal: Za najbolje rezultate preporučujemo 100% pamuk, poliester, mešavine 50/50.
DTF boje: Preporučujemo kvalitetne Nemačke DTF boje za DTF štampač Epson L18050 sa Rolnom, koje možete pronaći u našoj prodavnici.
DTF transfer film: DTF (Direct-to-Film) transfer film je specijalna vrsta materijala.Koristi se u DTF tehnologiji za prenos dizajna sa DTF filma direktno na tkaninu.

DTF prah: DTF prah je specifičan materijal koji se koristi u DTF tehnologiji za štampanje na tekstilu. Ovaj prah je ključni deo procesa prenosa dizajna sa DTF filma direktno na tkaninu.
Održavanje: Preporučuje se svakodnevno puštanje u rad štampača EPSON L18050, ako nemate posla u toku dana pustite više test printova, kako bi održali štampač u konstantom kvalitetu i izbegli potpuno zapušenje glave.
Termo Presa: Potrebna je za presovanje transfera, a takođe i za sušenje praha. Preporučujemo 3 u 1 termo presu koju možete pronaći u našoj ponudi.

DTF Štampa u punom koloru

 • Koristeći štampač DTF kreirajte dizajn u boji vrhunskog kvaliteta na raznim materijalima. 
 • Kvalitetno štampanje – ovaj štampač daje idealna rešenja uz pomoć softvera i dvoslojne štampe bele i CMYK boja.
 • Jednostavno štampajte iz PhotoShop-a uz pomoć RIP software-a i RESET software-a za najbolje rezultate.
 • DTF štampa se koristi u modnoj industriji za kreiranje unikatnih dizajna na odeći, uključujući majice i druge modne komade.
 • DTF Štampači su idealni za proizvodnju promotivnih majica, torbi i drugih proizvoda koji se koriste u marketinške svrhe.
 • Štampa DTF zbog mogućnosti štampe malih serija je savršen za izradu personalizovanih poklona kao što su jastuci, prekrivači i drugo.
 • Štampači dtf se koriste za štampu sportske opreme i odeće sa logotipima, imenima i brojevima.
 • DTF Tehnologija za male zanatske radnje i dizajnere koji koriste DTF tehnologiju za proizvodnju unikatnih tekstilnih proizvoda. Kao što su torbe, kape i drugi modni dodaci.

DTF Štampa Etiketa i Nalepnica

Etikete i nalepnice za majice predstavljaju savršen način da istaknete svoj brend i sa nalepnicama personalizujete odeću. Etikete i nalepnice za majice omogućavaju vam da dodate posebne poruke i uputstva za održavanje. Možete značajno povećati prepoznatljivost vašeg brenda i dodati profesionalni pečat vašim proizvodima. Etikete igraju ključnu ulogu u brendiranju, pružanju važnih informacija i estetskom unapređenju proizvoda. Etikete i nalepnice se rade tehnikom DTF Štampe.

DTF Štampa nalepnice
DTF Štampa Nalepnice i etikete
DTF Štampa etikete
DTF Štampa

DTF RIP Software Digital Factory v11

DTF Rip Software Digital Factory je posebno razvijen za primenu DTF tehnike. Najbolji i najkompletniji software u svetu DTF štampe. Potpuna kontrola slike radi postizanja visokokvalitetnog otiska optimizujući postupak štampe do maksimuma.

 • Licenca u formatu dongle (USB) ili aktivacionog ključa kompatibilna sa Windows operativnim sistemom.
 • Kompatibilan sa softverima za dizajn, kao što su Photoshop, Illustrator, CorelDRAW i Gimp.
 • Pogodno za skoro sve DTF modifikovane štampače.
 • Sposobnost rada sa više formata štampe i štampanih medijima.
 • Izuzetno brza RIP obrada, čak i sa više redova poslova, podesiva prema štampaču, mastilu, dizajnu…
 • Kompatibilan sa štampačima Epson L18050 i ispravno modifikovanim, uključenim u naš DTF sistem u formatima A4 i A3.
 • Maksimalno optimizuje performanse štampača i mastila.
 • Veoma jednostavan i intuitivan interfejs sa brzim odzivom
 • Uključuje CMIK + bela boja upravljačke programe stvorene specijalno za L18050.
 • Izveštavanje o stanju mlaznica u realnom vremenu, automatsko zakazivanje čišćenja glave i obaveštenja o održavanju.
 • Više režima pregleda: bele boje (prigušnica), sloj boje, zamena boje, konačni rezultat, pregled štampe
 • Prekonfigurisani režimi štampe i mogućnost ručnog podešavanja parametara stvaranjem šablona.

Više o Digital Factory v11 softveru pročitajte OVDE

Ukoliko želite da kupite neki od naših DTF Premium paketa sa Digital Factory softverom, kliknite OVDE

ISPROBAJTE SOFTWARE POTPUNO BESPLATNO 15 DANA 

YouTube

Pamucne majice stampa

Ostali proizvodi

DTF štampač Epson L18050 sa Rolnom nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu i dtf štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme. Dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu. Takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, TikTok, Pinterest
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?