Glava za štampač Epson L18050

Glava za DTF štampač Epson L18050

Glava za štampač Epson L18050

Glava za štampač Epson L18050 jedan je od najvažnijih delova štampača. Tokom dugotrajnog procesa štampanja i upotrebe štampača u glavi se taloži boja koja začepi mlaznice i ne dobijamo otisak kakav želimo. Redovan rad štampača i redovno održavanje produžiće rad glave. Čišćenje glave štampača rešava problem začepljenih mlaznica, ali previše čišćenja može oštetiti glavu štampača. Tako se povećavaju troškovi samog održavanja. Oštećena glava ne štampa otisak kako treba, boje su svetle, ili se dešava muljanje boja. Tada je potrebno pristupiti postupku zamene glave štampača.

Glava za štampač Epson L18050 ispunjavaju odlične performanse i pružaju visok kvalitet štampe. Napravljena je od viskokvalitetnog materijala, izdržljiva, čvrsta, stabilna za upotrebu. Pravilna upotreba štampača obezbediće dug životni vek i stabilan rad glave.

Glava za DTF štampač Epson L18050

Glava za štampač Epson L18050

  • Vrsta štampe: DTF štampa

  • Šifra proizvoda:

  • Dimenzije: 80x50mm

Glava za štampač L18050

Glava za štampač Epson L18050 zahteva izuzetnu pažnju kako prilikom rada tako i prilikom zamene. Lako se može izazvati šteta prilikom zamene ako seto prepusti neprofesionalcu. Glava za štampač je skupa i gubite garanciju ako neprofesionalno se uradi zamena glave. Ako niste sigurni da je zamena glave izvršena kako treba nemojte puštati štampač u rad.

Ukoliko niste upoznati sa štampačem najbolje je da štampač i zamensku glava pošaljete u servis ili da zamenu glave izvrši stručno lice kako bi ste izbegli nepotrebne probleme.

Ostali proizvodi

Glava za štampač L18050 nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu i dtf štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu. Takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i Pintereset
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?