Jastuče za prenosivu termo presu

Jastuče za termo presu

Jastuče za prenosivu termo presu

Jastuče za prenosivu termo presu je podloga koja služi kao izolacija i zaštita radne površine tokom procesa presovanja. Napravljena je od materijala koji mogu podneti visoke temperature i pritisak. Glavna svrha jastučeta je ravnomerno rasporediti pritisak i temperaturu na predmetu na koji se prenosi, kao što su majice, kačketi ili torbe, kako bi se sprečilo stvaranje nepravilnosti tokom procesa toplotnog prenosa štampe.

Izolaciona podloga je savršena kao zaštitita radne površine od oštećivanja, a takođe pruža ravnu površinu za vašu sublimaciju.

Jastuče za prenosivu termo presu poseduje jednostavan dizajn i veoma je praktičano za korišćenje, kompaktno i lako prenosivo. Sa jedne strane Termo podloga je prošarana sa silikonskim tačkicama koje sprečavanju da jastuče kliže, dok sa druge strane ima ravnu platnenu površinu odličnu za presovanje tekstila.

Karakteristike podloge

  • Termo podloga
  • Dimenzije: 38x38cm
  • Materijal: Silikonska Pena

Jastuče za prenosivu termo presu pogodnosti

Prenosivost: Termo podloga je lagana i jednostavna za prenošenje, što omogućava korisnicima da je lako prenose.

Zaštita površine: Pruža zaštitu radne površine od oštećenja tokom procesa presovanja. Ovo je posebno važno kada se presa koristi na osetljivim površinama poput stolova ili radnih površina.

Ravnomerno raspoređivanje pritiska i toplote: Termo podloga pomaže u ravnomernom raspoređivanju pritiska i toplote tokom procesa presovanja, što rezultira boljim kvalitetom finalnog proizvoda.

Povećana efikasnost: Omogućava brzo i efikasno presovanje različitih materijala, bez potrebe za dodatnim alatima ili opremom.

Produžena trajnost prese: Smanjuje habanje i oštećenje presa, produžavajući njegov životni vek.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

Termo podloga nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu i dtf štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Jastuče za termo presu
Jastuce za termo presu
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?