DTF Paketi

DTF Paketi

DTF Paketi Premium
DTF Šejker Paketi

DTF paketi su pažljivo osmišljeni kako bi vam dali mogućnost da izaberete koji paket je najbolji za vas. Uz svaki kupljen paket dobijate sledeće: DTF film folije, DTF prah, set od 4 boje-CMYK i 2boje-WW(bele). Ukoliko se odlučite za kupovinu bilo kog pakete, za Vas je Mincom stručni tim pripremio kompletnu obuku i podršku za DTF štampu.

Paketi – DTF Paketi Premium


DTF Paketi premium je odlično rešenje za štampu na tekstilu svih boja u punom koloru. U ponudi imamo devet paketa. Prvi paket od osam ponuda dolazi sa štampačem EPSON L18050 + Digital Factory v11 RIP softver, koji je trenutno najnapredniji softver za DTF štampu i propratnim repromaterijalom. Ostale varijacije ovih premium paketa se dopunjuju uz različite tipove presa, poput prese  3u1, 40×60 manuelne i automatske, termo pećke za DTF štampu i još dosta toga. Pored presa, kako bi bili pokriveni sa punom mogućnosti štampe u svim njenim segmentima, uz neke od ovih premium paketa dolaze i sublimacioni štampači.

DTF Paketi Premium
DTf osnovni paket L1800 Epson
DTF paket premium sa softverom
DTF Mini sa masinom za nanosenje praha

Paketi – DTF Šejker


U sklopu DTF Paketa možemo pronaći i pakete koji kombinuju štampač EPSON L18050 sa DTF Šejkerom. Naš DTF Šejker sa sušačem radi kao dodatna integrisana jedinica za završetak procesa DTF štampanja pre toplotnog transfera na materijal. DTF štampač Epson L18050 sa ovim šejkerom dobija automatski dozer praha, četkicu za uklanjanje viška praha, sušač sa 4 lampe i automatsku rolnu na kraju. Ovaj DTF Šejker omogućava mnogo efikasniju i bržu proizvodnju većeg tiraža zbog automatizovanog rada. Automatizovani proces ove DTF Mašina za nanošenje i sušenje praha kreće od samog nošenja praha. Pa zatim preko otklanjanja viška praha pa sve do sušenja i namotavanja na rolnu čime uštedjujemo vreme i ubrzavamo proizvodnju.

DTF Šejker Paketi

Ostali proizvodi

Pored DTF Paketa i DTF Opreme, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu i dtf štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu. Takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, TikTok i Pinterest
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

DTF Stampa na Majicama
DTF Štampa šta treba uzeti u obzir
Acrorip vs Digital Factory
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?