„Firma Mincom doo Vam uvek nudi kvalitetan materijal i opremu za sublimaciju, minilaboratorije po najpovoljnijim cenama, Epson štampače i Ricoh štampače za sublimaciju na pamuku. Uvek nam se možete obratiti za savete i pomoć.“

Newsletter!

Molimo Vas da se registrujete kako biste mogli da skinete cenovnik.

presa-za-stampu-na-olovkama
masina-za-priveske
ricoh-sg-3110dn
termo-prese
3d-vakuum-presa
masina-za-bedzeve

Presa za štampu na olovkama

Mašina za priveske

Ricoh SG 3110DN

Termo prese

3D Vakuum presa

Mašina za bedževe

Presa za štampu na olovkama tehnikom sublimacije i lasera predstavlja novitet na našem tržištu. Mašina za štampu na olovkama omogućava štampu svake olovke pojedinačno i na komad.

Mašina za priveske je namenjena za sečenje papira kao i za sastavljanje priveska. Veoma je jednostavna za upotrebu i uz pomoć dodatnih alata imate opciju sečenja papira na razne veličine.

Ricoh SG 3110DN je sublimacioni GELJET multifunkcionalni uređaj koji omogućava brzu i kvalitetnu štampu u boji za sublimaciju.

Termo prese različitih veličina i oblika za štampu. U našoj ponudi možete naći kombinovane prese, ravne, 3D prese i prese formata 100x100cm. Podrška i saveti u svakom trenutku.

Vakuum prese 3D – za vrhunsku sublimacionu štampu. Štampa 10 šolja odjednom, maske za mobilne telefone, predmete neparavilnog oblika. Sublimacija nove generacije.

Mašina za bedževe. Kompletna oprema za izradu bedževa. Komplete se sastoji od bedžomata, seckalice i modle za sklapanje bedževa.

sublimacione-gel-boje
majice-za-stampu
dizajnirani-jastuci
Fluorescentne-šolje
fleks-i-flok-sublimacija
Magične-šolje

Sublimacione gel boje

Majice za štampu

Jasuci dizajnirani

Fluorescentne šolje

Fleks i flok sublimacija

Magične šolje

Sublimacione gel boje predstavljaju novinu u tehnologiji sublimacione štampe. Sublisplash boje su dostupne sa najnaprednijim ICC profilima boja.

Majice za štampu su posebno tkane majice za sublimacionu štampu. Majice su visokog kvaliteta i štampa ide direktno u tkanje. Štampa na majicama je neosetljiva na dodir i prijatna za nošenje.

Jastuci namenjeni za štampu sublimacijom. Jastuci dizajnirani su napravljeni od kvalitetnog i finog materijala. Imamo ih u različitim veličinama i oblicima. Jastuci su idealni kao poklon.

U našoj najnovijoj ponudi sublimacionih šolja možete naći neverovatno zanimljive fluorescentne šolje. Fluorescentne šolje nudimo u zelenoj, žutoj, narandžastoj i roze boji.

Fleks i flok sublimaciju omogućavaju da dobijete neverovatne efekte na vašim majicama. Uz pomoć raznih boja fleks folija i flok materijala štampajte originalne i unikatne majice.

Magične šolje za sublimacionu štampu su najpopularnije šolje za štampu. Šolja koja menja boju je uvek aktuelna i zanimljiva. Šolja kada je hladna je crna, a kada se sipa topla boja prikazuje se odštampana slika.

solje-za-sublimaciju
stampa-na-torbama
satovi-mdf
privesci-za-stampu
kamen-za-sublimaciju
puzzle

Šolje za sublimaciju

Štampa na torbama

Satovi MDF

Privesci za štampu

Kamen za sublimaciju

Puzzle

Najveći izbor šolja za štampu tehnikom sublimacije. Široka ponuda i vrhunski kvalitet svih šolja za štampu. U ponudi krigle, klasične bele šolje, termosi, magične i još preko 30 vrsta raznih šolja.

Torbe namenjene za sublimacionu štampu. Veliki izbor kvalitetnih torbi različitih veličina i namena. Štampa na torbama je vrhunskog kvaliteta u punom koloru.

Satovi namenjeni za sublimacionu štampu od materijala vrhunskog kvaliteta. Veliki izbor veličina i oblika. Štampa na satovima je vrhunskog kvaliteta u punom koloru.

Reklamni privesci za štampu. Privesci za štampu su izrađeni od kvalitetnog materijala. Štampa na privescima se radi tehinkom sublimacije u punom koloru.

Kamen za sublimaciju je nesvakidašnja stvar. Štampa se radi na posebnom kamenu tehinkom – sublimacija. Svaki kamen je unikatan. Imamo ga u više veličina i oblika.

Puzzle u raznim veličinama i oblicima. Puzzle koje se štampaju za poklon ili reklamne svrhe. Puzzle u obliku srca, velike ili male puzzle, drvene i magnetne puzzle.

industrijske-metalne-plocice
epson-l310-sublimacioni-stampac
snezne-kugle
sublimacija-na-pamuk
satovi-stakleni
foto-printeri

Industrijske metalne pločice

Štampači za sublimaciju

Snežne kugle

Sublimacija na pamuk

Satovi stakleni

Foto printeri

Štampa na industrijskim metalnim pločicama. Vrhunski kvalitet štampe – označavanje mašina, štampa na pločicama za industriju. Pouzdano i kvalitetno.

Veliki izbor Epson štampača za sublimacionu štampu. Jedini u zemlji imamo poseban Epson štampač za sublimaciju na pamučnim majicama.

Snežne kugle kao dekrativan poklon su uvek atraktivne. Snežne kugle dolaze sa srcima ili snegom. U njih se ubacuju fotografije i odlične su kao reklamni proizvod.

Sublimacija na pamuk – nova tehnika za povoljnu štampu na pamučnim majicama. Uz mala ulaganja ćete dobiti povoljnu i kvalitetnu štampu na pamuku.

Satovi stakleni spadaju u vrh naše ponude. Štampaju se tehnikom sublimacije. Sublimacija je štampa sjajnog kvaliteta. Idealni su kao reklamni proizvodi ili kao poklon. Sublimacija omogućava štampu na jedan komad.

Foto printeri poslednje generacije. Neophodna foto-oprema za izradu fotografija na terenu. Uvek obezbeđeni papir i ribon. Servis i tehnička podrška obezbeđeni.

VESTI

sublisplash-sublimacione-gel-boje

Sublimacione gel boje

Sublimacione gel boje Sublimacione gel boje predstavljaju novinu u tehnologiji sublimacione štampe. Ove boje su specijalne gel boje koje su... read more

NOVO U PONUDI! Sublimacioni štampač Ricoh SG 3110DN

NOVO U PONUDI! Sublimacioni štampač Ricoh SG 3110DN

NOVO U PONUDI! Sublimacioni štampač Ricoh SG 3110DN Do sada ste u našoj ponudi sublimacione opreme mogli da pronađete samo... read more

KRPICA ZA NAOČARE

Kupili ste nove naočare i želite da ih održavate na pravi način. Tu su krpice za naočare ukrašene vašim... read more

SAVETI

Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač

Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač

Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač su jednostavni i praktični saveti za sve one koji... read more

vodic-za-pocetnike

Vodič za početnike

Vodič za početnike Kako biste se bavili sublimacionom štampom i kako biste štampali kvalitetne proizvode sa slikom po Vašoj želji... read more

Sublimacija na metalu

Kako funkcioniše sublimacija na ChromaLuxe metalu? Tajna je u premazima i kako su oni naneti na površinu. U zavisnosti od... read more

BLOGOVI

troskovi-sublimacione-stampe

Troškovi sublimacione štampe

Mnogi koji se bave sublimacijom, kada gledaju na troškove izrade svojih proizvoda, uzimaju u obzir samo koliko troše na... read more

otpadni-tank-za-ricoh-sg-3110dn

Otpadni tank za Ricoh SG 3110DN

Otpadni tank za Ricoh SG 3110DN Pre ili kasnije, štampač će prestati da radi baš kada Vam je najpotrebniji. Uzrok... read more

česta pitanja o presi za sublimaciju

Česta pitanja o presi za sublimaciju

Česta pitanja o presi za sublimaciju Česta pitanja o presi za sublimaciju se uglavnom zasnivaju na sitnim i malim problemima... read more

NAŠI PARTNERI

sublisplash sublimacione gel boje
sublisplash