Termo presa 2u1 premium kvaliteta

Termo presa

Termo Presa 2u1 Premium Kvaliteta

Termo Presa 2u1 Premium kvaliteta je posebna po tome što pored štampe centralnog dela majice pruža i mogućnost štampe etiketa na unutrašnjem delu majice U SAMO JEDNOM POTEZU! A kao što već znate, štampanje etiketa za majice je jedan od najboljih načina za brendiranje.

Međutim štampa etiketa na majicama je samo jedna od prednosti termo prese 40x50cm. Još jedna bitna prednost je što su njene radne ploče potpuno zamenjive! Ova stavka proširuje količinu predmeta koje je moguće raditi na presi, bez potrebe za kupovinom nove prese!

Termo presa 2u1 Premium kvaliteta odličan je izbor zbog jednostavne zamene radnih ploča. Vrše se odvrtanjem i zavrtanjem šrafa koji se nalazi na dnu radnih ploča, i ne zahteva nikakve dodatne alate!

Presa sa zamenjivom radnom pločom

Druge radne ploče, koje koristi presa sa zamenjivom radnom pločom, su: ploča za pantalone, ploča za rukave, ploča za patike, ploča za košulje, ploča za donji deo kačketa, ploča za patike, kao i kružne ploče za sportske torbe i predmete koji zahtevaju kružnu štampajuću površinu, ploče za dečiju odeću na kojoj su cibzari i dugmići blizu…

Sve radne ploče su visokog kvaliteta i omogućavaju savršeno ravnomernu raspodelu toplote od ivice do ivice.

Radne ploče se naručuju posebno, i možete ih poručiti putem prodavnice na našem sajtu ili klikom na link

Termo presa 2u1 premium kvaliteta

Termo presa 40x50cm

Presa sa zamenjivom radnom pločom, Presa za etikete
 • Šifra proizvoda: TP40x50,
 • Model: HP3804D-F 
 • Voltaža: 110/220V
 • Radana ploča: 40 x 50cm
 • Snaga: 1800W na 110V / 220W na 220V
 • Max. Temperatura: 232°C
 • Max. Jačina Pritiska: 360kg
 • Stil rada: Mehanizam sa ručkom i Magnet
 • Stand By: do 120min
 • Max debljina: do 1.5cm
 • Dimenzije: 41.5 x 68 x 47cm
 • Pakovanje: 86 x 50 x 62cm
 • Težina proizvoda: 40kg
 • Sertifikat: CE
Termo presa 2u1 premium kvaliteta

Termo presa 2u1 premium kvaliteta – Radnu ploču je moguće skinuti i zameniti i na taj način proširiti asortiman proizvoda na koje možete štampati. Termo presa sa zamenjivom radnom pločom namenjena je za štampu komplikovanijih predmeta poput majica sa kragnom, kišobrana, sportskih torbi, patika i slično. 

Termo presa 2u1 premium kvaliteta
Radna ploča za presu 40x50

Termo presa 2u1 premium kvaliteta

Termo presa 2u1 premium kvaliteta – je ručna presa sa mehanizmom za automatsko otvaranje. Sadrži magnet koji se nakon završetka pečenja otpušta, te se gornji deo prese sa grejačem samostalno diže, i time sprečava prepečen dizajn i uništavanje robe. Presa sadrži i fioku koja se izvlači, i olakšava/ubrzava proces skidanja i postavljanja željenih predmeta na presu. A pored toga i čini čitav proces sigurnijim.

Radna ploča sa kojom presa dolazi je 40x50cm, i namenjena je za štampu ravnih proizvoda poput majica, puzli, dukseva, magneta, privezaka, podloga za miš. Velika prednost ove termo prese je što se majice izuzetno lako navlače na radnu ploču, a štampa se vrši i na spoljašnjem i na unutrašnjem delu majice u samo jednom potezu!

Ova presa sa zamenjivom radnom pločom dolazi uz standardnu 40x50cm radnu ploču namenjenu za štampu svih ravnih proizvoda poput puzli, dukseva, magneta, privezaka, majica, podloga za miš.

Termo presa 2u1 premium kvaliteta – prednosti:

1. Fioka – Omogućava glatko izvlačenje i olakšava sigurnije skidanje i postavljanje tkanine na ploču.
2. Zamenjive radne ploče – intuitivna zamena donje radne ploče bez potrebe dodatnih alata
3. Baza sa navojem – omogućava postavljanje i rotaciju odeće preko radne ploče
4. Kvalitetan grejač – omogućava ravnomernu raspodelu pritiska po čitavoj širini ploče
5. Automatsko otvaranje – pušta magnet i diže grejnu ploču nakon isteka vremena pečenja

6. LCD panel – za jednostavno podešavanje željene temperature i vremena pečenja

Termo Presa 40×50 – 2U1 ŠTAMPA! – Etikete + Centralni deo majice u jednom koraku!

Termo Presa – Sublimacija – Štampa na etiketama!

Termo presa 2u1 premium kvaliteta samo je jedna u našoj raznovrsnoj ponudi. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Ako je sublimacija u Vašem interesovanju ali još uvek ne znate proces prenosa dizajna na proizvode posetite naš youtube kanal i pogledajte naše tutorijale.

Osim youtube kanala posetite i zapratite nas na Instagram i Facebook profilu kako bi uvek prvi saznali za nove proizvode i akcije za termo prese ravne.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?