Vodič za početnike

vodic-za-pocetnike

Vodič za početnike

Vodič za početnike

Kako biste se bavili sublimacionom štampom i kako biste štampali kvalitetne proizvode sa slikom po Vašoj želji potrebno je da savladate osnove sublimacije i tehničke postavke Vašeg štampača. Za početak je potrebno da propratite korake koje smo ispisali za sve početnike a i one koji se po prvi put sreću sa Epsonom L310. Da biste mogli da štampate pomoću štampača Epson L310 morate propratiti definisana podešavanja vezana za profile boje.

Nije dovoljno kupiti sublimacioni štampač, termo presu, boje, propratnu opremu i krenuti u svet sublimacije. Potrebno je razumeti svaku stavku, od dizajna preko štampanja do pečenja, ceo proces. Boje na odštampanoj podlozi neće biti identične kao na ekranu ukoliko ne poznajemo određene procese. Moramo znati podešavanja na štampaču, profile za štampu, ponašanje različitih podloga i materijala na kojima se štampa kao i mnoge druge stvari koje su nam neophodne za kvalitetan i profesionalan proizvod.

Vodič za početnike nudi ključna uputstva nakon kojih ćete moći da započnete rad bez tehničkih problema. Sva objašnjenja i saveti vezani za instalaciju štampača, kolor profila, upotrebu sublimacionih transfer papira nalaze se na našoj stranici za početnike.

Uz kupljen paket Epson L310 dolazi I video vodič na kome se nalaze sva upuststva vezana za započinjanje sublimacionog posla. Instalaciju drivera, kolor profila kao I uputstva za korekciju Vašeg dizajna u Photoshopu kako biste dobili najkvalitetniji sublimacioni proizvod nakon štampe. 

Pored video vodiča dobijate i komplet gotovih templejta za sve sublimacione proizvode kako biste lakše uklapali Vaš dizajn.

Deli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?