Termo presa automatska sa fiokom

Termo presa automatska sa fiokom

Termo presa automatska sa fiokom predstavlja vrhunsko rešenje za sve vaše potrebe u oblasti termo presa. Ovaj uređaj objedinjuje praktičnost automatskog rada sa korisnošću fioke, pružajući vam brzo, precizno i efikasno presovanje.

Sa automatskom funkcijom proces termo presovanja postaje jednostavan i intuitivan. Jednostavno postavite materijal na presu, podesite željenu temperaturu i vreme i dozvolite presi da obavi svoj posao. Automatski senzori kontrolišu temperaturu i pritisak koji će zagarantovati konzistentne rezultate svaki put.

Fioka ovog uređaja donosi dodatnu korist. Umesto da ručno postavljate i izvlačite materijal, jednostavno ga smestite u fioku a zatim ga lagano izvučete kada je proces završen. Ovo olakšava manipulaciju materijalom, štedi vreme i smanjuje rizik od povreda.

Termo presa automatska sa fiokom je idealna za različite primene, uključujući presovanje majica, podmetača, jastučića i mnogo više. Bez obzira da li ste profesionalac ili ste tek počeli, ova presa će vam omogućiti da brzo i jednostavno kreirate personalizovane proizvode visokog kvaliteta.

Savršena kombinacija automatskog rada i praktične fioke čini ovu termo presu nezamenljivim alatom u vašoj radionici ili biznisu. Uživajte u jednostavnom, efikasnom i pouzdanom termo presovanju sa ovom inovativnom mašinom.

Termo presa automatska sa fiokom
  • Šifra proizvoda: TPFS60
  • Dimenzije: 148*114*88 cm
  • Dimenzije ploče: 60x80cm
  • Granica temperature: 0-250°C
  • Vremenski opseg : 0-999 sekundi
  • Voltaža: 110v/220v/380v

Termo presa automatska sa fiokom prednosti

Jednostavnost korišćenja: Automatska funkcija olakšava proces termo presovanja, eliminisajući potrebu za ručnim podešavanjem temperature i vremena. To čini da automatizovana termo presa sa ladicom bude pogodna za upotrebu za početnike i naravno iskusne korisnike.

Preciznost: Senzori automatski kontrolišu temperaturu i pritisak, što osigurava konstantne i precizne rezultate svaki put. Ovo je ključno za postizanje visokokvalitetnih presa bez potrebe za ručnim podešavanjem parametara.

Efikasnost: Automatizovana termo presa sa ladicom omogućava brzo i efikasno presovanje, što vam štedi vreme i trud. Ova efikasnost čini ovu presu idealnim alatom za radionice i proizvodne okoline.

Ostali proizvodi

Automatizovana termo presa sa ladicom nije jedini proizvod iz nase ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda sa sublimacionim premazom spremnih za štampu. Pogledajte i sublimacione štampače te ostalu opremu za sve profesionalce ali i početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite na kupovinu naših mašina dobijate i besplatnu obuku sa našim inžinjerima koji će Vam objasniti ceo proces rada i proizvodnje proizvoda. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Pogledajte i naše tutorijale na YouTube profilu Mincom doo i nadjite više o procesu rada sa našim mašinama.

Termo presa automatska sa fiokom
Termo presa 60x80cm 2
Termo presa automatska sa fiokom
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?