Termo presa 3u1 Premium

Termo presa 3u1

Termo presa 3u1 Premium

Termo presa 3u1 Premium je namenjena za kvalitetnu štampu na ravnim predmetima i šoljama. Transfer presa je izrađena od kvalitetnog čelika, izrazito je čvrsta i kvalitetna. Površina ravne ploče je 38x38cm, dolazi sa dva dodatka za štampu na šoljama i pločom koja ima mogućnost izvlačenja. Grejači su za šolje prečnika 5 do 7.5cm i 7.5 do 9cm. Termo presa 3u1 premium kada završi sa radom pušta zvuk koji označava kraj.

Termo presa za tekstil

Termo presa 3u1 premium je presa vrhunskog kvaliteta koja će zadovoljiti sve potrebe štampe. Odlikuje je kvalitetna izrada i mogućnost izvlačenja donje ploče. Svi kablovi su ojačani i na utičnicama dolaze zaštitni poklopci. Termo presa 3u1 premium štampa na majicama, satovima drvenim, satovima staklenim, šoljama, kriglama, podlogama za miša, pepeljarama, tabakerama, privescima, magnetima za frižider, torbama, podmetačima za čaše, jastucima, reklamnom materijalu. Transfer presa može da radi preko 1000 proizvoda. Presa za majice može da se koristi za sublimacionu štampu, štampu preslikačima, fleks i flok folije, magičnim šoljama,  štampu na dresovima, štampu na pamučnim majicama, štampu na uniformama, reklamnom materijalu.

Termo presa za tekstil – karakteristike

 • Šifra proizvoda: HPC580
 • Dimenzije ploče: 38x38cm
 • Transfer presa Voltaža: 110V/220V
 • Snaga: 1400/1600W
 • Vreme: 0-999 sekundi
 • Maksimalna temperatura: 0-300°C
 • Težina: 38kg.

Prednosti

 • Termo presa 3u1 premium ima veliku prednost u načinu rada zato što se donja ploča izvlači pa samim tim olakšava rad na majicama i ostalim proizvodima.
 • Digitalni tajmer i temperaturni kontroler – podesite željeno vreme i audio alarm će se oglasiti kada je završeno. Podesite željeno vreme u Farenhajtima i grejač će se zaustaviti na željenoj temperaturi.
 • Grejni elementi – Deblji grejni element i ravnomerna temperatura
 • Jaka metalna struktura – presa za majice premium je čvrsta presa sa stabilnom izradom.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na YouTube kanalu Mincom doo.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

Prenosiva termo presa nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?