Sublimacione lampe

Sublimacione lampe
Sublimacione lampe

Sublimacione lampe

Sublimacione lampe su odličan proizvod za prodavnicu suvenira, foto radnju i slično. Vaši kupci ih uz pomoć Vas mogu personalizovati i na njima odštampati željenu sliku ili motiv.

Lampa se sastoji iz baze napravljene od mlečnog stakla i metalnog postolja. Baza proizvoda sublimacione lampe je mlečno staklo koje je fabrički premazano i namenjeno sublimacionoj štampi. Svetlost koju emituje lampa može se pojačavati blagim pritiskom na postolje izrađeno od metala.

Ove lampe su dobre za svakodnevnu upotrebu ali prvenstveno su namenjene dekoraciji prostora.

Sublimacione lampe

Specifikacija

  • Naziv proizvoda: Sublimacione lampe
  • Šifra: SL01
  • Materijal: Mlečno staklo
  • Boja: Bela

Ostali proizvodi

Pored ovoga u našoj ponudi možete pronaći mnogo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Proizvodi koje poručite preko firme Mincom DOO iz Novog Sada biće poslati putem kurirske službe u roku od 3 do 5 radnih dana.

Lampe su odličan proizvod za prodavnicu suvenira, foto radnju i slično. Vaši kupci ih uz pomoć Vas mogu personalizovati i na njima odštampati željenu sliku ili motiv.

Lampa se sastoji iz baze napravljene od mlečnog stakla i metalnog postolja. Baza proizvoda lampe je mlečno staklo koje je fabrički premazano i namenjeno sublimacionoj štampi. Svetlost koju emituje lampa može se pojačavati blagim pritiskom na postolje izrađeno od metala.

Ove lampe su dobre za svakodnevnu upotrebu ali prvenstveno su namenjene dekoraciji prostora.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?