Prvo punjenje izloga

Prvo punjenje izloga

Prvo punjenje izloga

Kada započinjemo posao veoma je teško usaglasiti svaki segment reklamiranja i promovisanja proizvoda koje želimo da stavimo u našu ponudu. Uglavnom se desi da predvidimo mnoge stvari što je u jednu ruku i normalno kada se započinje novi posao ili uvode novine u već postojeći. Mi smo kao firma kroz dugogodišnje iskustvo sa kupcima i klijentima shvatili da je sam početak u ovoj oblasti poprilično konfuzan i stresan. Otvaranje daroteke, foto radnje, knjižare uglavnom podrazumeva veliki dijapazon različitih proizvoda koje treba predstaviti kupcima.

Nekada je i sam odabir artikala za prodaju problem jer kupci nisu upućeni u statistiku prodaje niti u samu delatnost sublimacije i foto proizvoda. Teško je znati koji proizvodi se prodaju više a koji manje. Za to je u većini slučajeva potrebno vreme i istraživanje tržišta kroz praktično iskustvo. Uzimajući sve ove stavke u obzir odlučili smo da olakšamo započinjanje posla našim kupcima. Kako? Kada se odlučite da želilte da započnete sa prodajom sublimacionih proizvoda mi smo kao firma tu da Vam obezbedimo opremu (sublimacione štampače, sublimacione boje), sublimacione proizvode za štampu kao i detaljnu tehničku podršku. Pored svega toga smo specijalno za Vas sa pažnjom osmilili način kako da pomognemo Vašem poslu. Osmislili smo paket PRVO PUNJENJE IZLOGA.

Šta ovaj paket podrazumeva?

On podrazumeva čitav niz sublimacionih proizvoda. Sređivanje izloga, odabir proizvoda koje želite da istaknete i predstavite kupcima je uz ovaj paket rešena stvar. Mi smo za Vas osmilili paket svih najprodavanijih i najinovativnijih sublimacionih proizvoda za Vas. Kada se odlučite da uzmete ovaj paket od nas na Vama je samo da dođete po njega i smestite robu u Vaš izlog.

Lista sublimacionih proizvoda koje dobijate u paketu prvog punjenja izloga:

Ukoliko ste odabrali početnu opremu za bavljenje sublimacijom u našoj ponudi možete naći i mnoštvo interesantnih proizvoda kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?