Torba Pamučna Sklopiva

250.00рсд bez PDV

MINIMALNA KOLIČINA 10kom
Broj modela: T-4005

Tip štampe: preslikač, sublimacija sa prahom, DTF
Materijal: pamuk 115gr/M2
Boja: Bež
Visina ručke: 32.5 cm

Dimenzije: 38×42 cm
Količina u pakovanju: 10kom
Dodatna Funkcionalnost: Lako sklopiva sa plastičnim stoperom

Kategorija:
- +

Opis

Torba Pamučna Sklopiva

Torba Pamučna Sklopiva je dizajnirana da bude praktična i laka za nošenje. Može da se koristi kao torba za brendiranje, reklamna torba, torba za štampu, torba za plažu. Bez obzira da li idete u kupovinu, na plažu ili na putovanje, ova reklamna torba pruža potrebnu fleksibilnost i stil. Torba je izrađena od kvalitetnog pamuka, što je čini dugotrajnom i izdržljivom, idealnom za sve vaše aktivnosti.

Sklopiva pamučna torba, kao što joj i samo ime kaže ima mogućnost sklapanja pomoću učkura koji se nalazi na dnu torbe. To je čini izuzetno interesatnom uz mogućnost štampe po želji na pamučnoj torbi.

Torba Pamučna Sklopiva – Štampa

Pamučne torbe sklopive nude mogućnost personalizovane štampe. Bez obzira na to da li želite da dodate svoj logo, omiljeni citat, dizajn po vašem izboru, brend vaše firme ili koristite kao reklamu kampanju za promotivne svrhe. Savršena je za sve prilike i može biti odličan promotivni alat koji će vašem brendu dati dodatnu prepoznatljivost. Torba pamučna sklopiva štampa se tehnikom sublimacije sa prahom. Za štampu na pamučnim torbama preporučujemo da koristite štampače vrhunskog kvaliteta SAWGRASS SG500 i SG1000 kao i Termo Presu.

Pogledajte ostalu kolekciju torbi

Kolekcija torbi uključuje i torbu za sublimaciju economic, savršena za mnoge prilike kao reklamna torba.

Za promociju, torba hawaii pamučna pruža mogućnost personalizacije i štampe vašeg brenda, firme, reklame, promocije, marketinga…

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu. Takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama
 Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama. 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Torba Pamučna Sklopiva“