Top 5 razloga za posedovanje katera

Top 5 razloga za posedovanje profesionalnog katera

Top 5 razloga za posedovanje katera

Svi oni koji se bave sublimacijom znaju vrednost posedovanja ključnih delova štamparske opreme, naročito kada su u pitanju kateri. Samo sa sublimacionim štampačem i termo presom možete kreirati neizmerno širok asortiman proizvoda.

Međutim, profesionalni kateri, kao što je Kater 450, će vašem poslovanju dodati još jednu dimenziju i vaš biznis odvesti na viši nivo. Sa katerom možete ući u nove oblasti kao što su sublimacija na crnim majicama, izrada nalepnica za auto, zid ili prozore. Takođe možete proširiti obim posla i samim tim povećati vašu prodaju!

Da li ste spremni da saznate kako?
Pročitajte naših TOP 5 razloga za posedovanje katera koji će poboljšati vaš biznis!

#1 Brzina
Profesionalni kateri poput
Katera 450 omogućavaju sečenje iz rolne. Ne morate da gubite vreme oko konstantnog menjanja papira i pozicioniranja noža. Samim tim nećete morati da pauzirate ono što radite kako biste zamenili papir. Ove 3 stavke u velikoj meri mogu ubrzati proizvodni proces, pogotovo ako su u pitajnu veće količine materijala za isecanje.

#2 Veličina
Kater 450 sa automatskom konturom prihvata maksimalnu širinu rolne od 45cm, što je skoro duplo veće od nekog osnovnog sekača A4 formata. Rolna će omogućiti ređanje mnogo više dizajnova za sečenje jedno do drugog. To će sprečiti bacanje ostataka skupocenog materijala koje je prisutno kad god se radi sa listovima zbog nemogućnosti uklapanja željenih dizajnova na 1 papir.
U kombinaciji sa brzinom, veličina vašeg katera može direktno uticati na vašu prodaju, drastično je poboljšati i dati mogućnost da proširite vaš biznis.

#3 Preciznost
Profesionalni kateri nude učestalu i sigurnu proizvodnju. Povisite svoju efikasnost sa
Katerom 450 koji nudi pouzdanost pri sečenju najfinijih i najsitnijih detalja. Osetite lakoću personalizovanja dizajnova sa automatskom konturom. Takođe sa visokom preciznošću možete seći veći obim materijala, kao što su karton, deblje vinil folije, folije, ili neki drugi deblji materijali namenjeni za toplotne transfere.

#4 Softver za kater

Profesionalni Kater 450 dolazi sa naprednijim softverom za sečenje SignMaster. Ovaj softver omogućava vam da prihvatite skoro sve formate fajlova vaših mušterija. Daje vam mogćnost da sečete istog momenta, bez ikakve konverzije formata.
Softver takođe nudi opciju dodavanja teksta, obradu vektorskih oblika i jednostavno podešavanje konture. Sačuvaćete dosta vremena, jer softver isključuje potrebu za obradu slike u nekom drugom softveru.
Ubacite sliku, dodajte neki element i pustite podlogu na sečenje sve iz istog softvera! To sve u par klikova mišem!

#5 Zarada
Ukoliko se bavite sublimacijom
Kater 450 možete da kombinujete sa našim papirima iz Liberty Subli Print linije. Time ćete omogućiti visoko kvalitetnu sublimacionu štampu na belim, ali i na crnim majicama. Razlikujte se od drugih i ponudite nešto drugačije, kao što su Liberty Subli Print, Subli Patch, Subli Satin ili Subli Soft, i vašim majicama dodajte teksture kakve niste videli do sada, kao i mogućnost štampe tamnim podlogama! Sve što vam preostaje je da se malo potrudite oko reklame, i zarada će vam biti iza ćoška.

Takođe, sa većom površinom za sečenje možete i naručivati rolne sa materijalima umesto listova papira. Sačuvaćete novac naručivajući po metru umesto u A4 listovima, i imaćete manje otpada jer ćete moći da sečete po celoj širini rolne. Takođe, sečenje dizajnova u sklopu vaše firme košta manje nego naručivanje već isečenih transfera, i samim tim smanjuje potrošnju pri svakoj porudžbini!

Pored ovih TOP 5 razloga za posedovanje katera budite u toku i sa ostalim novostima iz oblasti sublimacije – zapratite nas na mrežama Facebook i Instagram. Pogledajte i naš youtube kanal gde takođe možete pratiti novosti i pronaći korisne savete.

Deli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?