DTF Šejker

DTF Šejker
DTF Šejker

DTF Šejker

DTF Šejker sa sušačem radi besprekorno kao dodatna integrisana jedinica za završetak procesa DTF štampanja pre toplotnog transfera na izabrani materijal. DTF štampač Epson L18050 sa ovim šejkerom dobija automatski dozer praha, četkicu za uklanjanje viška praha, sušač sa 4 lampe i automatsku rolnu na kraju. Ovaj DTF Šejker omogućava mnogo efikasniju i bržu proizvodnju većeg tiraža zbog automatizovanog rada. Automatizovani proces ove DTF Mašina za nanošenje i sušenje praha kreće od samog nošenja praha, preko otklanjanja viška praha pa sve do sušenja i namotavanja na rolnu čime uštedjujemo vreme i ubrzavamo proizvodnju.

Karakteristike

• DTF Šejker
• Voltaža: 110V/220V
• Snaga: 1.5kW
• Dimenzije: 90x600x580cm
• Težina: 35kg
• Maksimalna širina papira: 0-380mm (A1, A2, A3)

• Dužina Tunela za sušenje: 40cm

DTF Šejker prednosti

DTF Mašina za nanošenje i sušenje praha i DTF štampač Epson L18050 koriste se zajedno kako bi se automatizovao proces i evo nekoliko prednosti korišćenja Powder Shaker-a u odnosu kada koristimo samo DTF štampač:

  1. Automatizacija procesa: DTF šejker automatski nanosi prah na DTF film i suši ga, što značajno smanjuje potrebu za ručnim radom i povećava efikasnost proizvodnje. Ovo je posebno korisno za veće serije štampanja.
  2. Preciznost i konstantost: Ručno nanošenje praha može dovesti do neujednačenih rezultata. Powder Shaker osigurava ravnomerno nanošenje praha po celoj površini filma, što za rezultat ima konstantan kvalitet štampe.
  3. Brže sušenje: Šejkeri su dizajnirani da brzo i efikasno suše DTF film nakon nanošenja praha, čime se skraćuje vreme i povećava ukupna produktivnost.
  4. Smanjenje otpada: Automatizacija procesa nanošenja praha i sušenja smanjuje mogućnost grešaka koje mogu rezultirati oštećenjem filma i otpada materijala. Ovo naravno doprinosi ekonomičnijem poslovanju.
  5. Poboljšana sigurnost: Ručno nanošenje prahom može biti neuredno pa samim tim DTF Prah se prosipa čime pravimo dosta nepotrebnog otpada. DTF Mašina za nanošenje i sušenje praha nam omogućava minimalan kontakt sa prahom. Smanjeni kontakt sa prahim takođe nam ušteđuje dosta vremena i materijala.
  6. Bolje povezivanje praha: DTF šejker može koristiti vibracione i statičke sisteme za bolje povezivanje praha na štampani dizajn. Ova metoda doprinosi boljom postojanošću i kvalitetom konačnog proizvoda.
  7. Smanjenje radne snage: Automatizovani sistemi zahtevaju manje radne snage za operacije. Omogućava osoblju da se fokusira na druge zadatke, čime se povećava ukupna efikasnost poslovanja.

Powder Shaker Repro Materijal

Uz DTF Šejker nam je potreban i DTF Štampač. DTF štampač Epson L18050 je savršen izbor za sve koji traže visokokvalitetan, pouzdan i ekonomičan štampač. Njegova kompatibilnost sa našim nemačkim DTF bojama garantuje vam dugotrajan rad i izvanredne rezultate štampe. Investiranjem u ovaj štampač, osiguravate sebi štampač koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i pružiti vam najbolji mogući kvalitet štampe.

Naša preporuka je da uvek birate proverene i testirane boje koje su specijalno dizajnirane za vašu opremu. Naše DTF boje su pažljivo formulisane i proizvedene u Nemačkoj visokog kvaliteta kako bi se osiguralo da pruže najbolje moguće performanse i da ne izazivaju probleme sa štampačem. Pored boja kod nas možete izabrati i odgovarajući DTF Film za vaš štampač.

Tim stručnjaka u kompaniji MINCOM je uvek dostupan za sva vaša pitanja i može vam pružiti potrebnu informaciju i podršku kako biste uvek postizali najbolje rezultate.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu. Takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i Pintereset
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

DTF Šejker nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu i dtf štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?