Torba HAWAII pamučna

150.00рсд bez PDV

MINIMALNA KOLIČINA 10 KOM
Broj modela: 10459-CR
Tip štampe: preslikač, sito, sublimacija sa prahom, DTF
Materijal: 100% pamuk Boja: Bež
Visina ručke: 34cm
Dimenzije torbe: 38x42cm

Kategorija:
- +

Opis

Torba HAWAII Pamučna

Torba HAWAII Pamučna je savršen dodatak za svakodnevne aktivnosti i putovanja. Torba Hawaii je izrađena od kvalitetnog pamuka, pružajući vam izuzetnu udobnost i trajnost tokom korišćenja. Materijal od kojeg je torba izrađena se lako održava, što ovu torbu čini dobrim izborom za svakodnevnu upotrebu. Torba HAWAII dolazi u jednoj nijansi inspirisanoj tropskim rajem Havaja. Svaki detalj na torbi je pažljivo izrađen kako bi se osigurala estetika koja odražava opuštenost i egzotičnost havajskih ostrva.

Pamučna Torba HAWAII Praktičnost

Sa prostranim unutrašnjim delom, Pamučna torba Hawaii nudi dovoljno prostora za sve vaše potrepštine. Bilo da nosite knjige, laptop, odeću ili namirnice, ova torba će imati dovoljno mesta za sve. Široki pamučni kaiševi pružaju dodatnu udobnost tokom nošenja, čak i kada je torba puna. Kaiševi su dovoljno dugi da možete nositi torbu preko ramena ili u ruci, prilagođavajući se vašem načinu nošenja torbe.

Višenamenska upotreba

Torba HAWAII pamučna predstavlja savršen izbor za sublimacionu štampu, pružajući mogućnost personalizacije vašeg promotivnog materijala. Ova torba je izrađena od kvalitetnog pamuka, što je čini dugotrajnim i odličnim rešenjem za vaše marketinške aktivnosti. Koristite je kao promotivni materijal na sajmovima, događajima ili kao reklamni poklon za vaše klijente.

Zahvaljujući svojoj praktičnosti i atraktivnom dizajnu, torba HAWAII pamučna će nositi vašu brend poruku svuda, dok njen kvalitet osigurava dugoročnu upotrebu. Bilo da je koristite kao reklamni materijal ili za svakodnevne potrebe, ova torba je pravi izbor za sve koji žele da ostave trajan utisak.

Bilo da idete na plažu, piknik ili jednostavno obavljate svakodnevne aktivnosti, torba Hawaii je vaš pouzdan saputnik. Njena svestranost čini je savršenom za sve prilike, dok njen prepoznatljiv dizajn donosi dašak egzotike u vašu svakodnevicu.Torba HAWAII pamučna je više od obične torbe – jer ima mogučnost štampe odnosno ovu tobru možete da presonalizujete prema vašoj želji i takodje da je koristite kako za ličnu upotrebu tako i za promotivne i reklamne svrhe vaše firme, kafića, udruženja, modnog brenda i drugo. Bez obzira na to da li je koristite za posao, školu, putovanja ili slobodno vreme, nosite Pamučnu torbu Hawaii i unesite delić havaja u svoj život.

Kolekcija torbi uključuje i torbu za sublimaciju economic, savršena za mnoge prilike kao reklamna torba.

Za promociju, torba pamučnu sklopivu pruža mogućnost personalizacije i štampe vašeg brenda, firme, reklame, promocije, marketinga…

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu. Takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama
 Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama. 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Torba HAWAII pamučna“