Rukavica silikonska za sublimaciju

Rukavica silikonska za sublimaciju
Rukavica silikonska za sublimaciju mincom

Rukavica silikonska za sublimaciju

Rukavica silikonska za sublimaciju je specijalno dizajnirana za zaštitu ruke tokom procesa sublimacije, gde se koristi visoka temperatura za transfer štampe na različite materijale i pritom su udobne. Silikonske termo otporne rukavice mogu izdržati visoke temperature, što je ključno prilikom rukovanja sa sublimacionim pećkama kao i sa termo presama. Omogućavaju vam laku pokretljivost prstiju, što olakšava precizno rukovanje. Rukavica silikonska za sublimaciju imaju hrapavu površinu kako predmet koji hvatamo ne bi iskliznuo iz ruke. Termo rukavica na površini ima mala ispupčenja u obilku srca, koja su ujedno funkcionalna za bolji hvat i predstavljaju mali detalj u estetskom izgledu rukavice. Rukavica silikonska za sublimaciju na zadnjem delu ima mekani pamučni obod koji dodatno daje rukavici udobnost.

Rukavica silikonska za sublimaciju
Materijal: Silikonski materijal otporan na visoke temperature
Dimenzije: 20×33(h)cm
Neto težina: 130g
Rukavica silikonska za sublimaciju
Materijal: Silikonski materijal otporan na visoke temperature
Dimenzije: 20×33(h)cm
Neto težina: 130g

Rukavica silikonska za sublimaciju

Rukavica silikonska za sublimaciju pored pamučnog donjeg dela rukavica ima i mali učkur, tako da rukavicu možete okačiti bilo gde. Silikonska rukavica je izuzetno laka za održavanje. Može se jednostavno prati, bilo ručno ili u mašini, čime se obezbeđuje dugotrajna upotreba bez brige o prljavštini ili mrljama.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.

Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama. Silikonske termo otporne rukavice

Akdemija
Blog
Vesti
Sublimacija

Ostali proizvodi

Rukavica silikonska za sublimaciju nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu i dtf štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima Silikonske termo otporne rukavice. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?