Transfer papiri za pamuk

Transfer papiri za pamuk

Transfer papiri za pamuk zajedno sa sublimacionim štampačima predstavljaju stub u svetu sublimacije . Kako bismo dobili kvalitetan, dugotrajan i dobro odštampan proizvod moramo voditi računa o vrsti transfer papira koji koristimo. Ukoliko ste upoznati sa osnovama sublimacije znate da je veoma bitna razlika između štampanja na pamuku i svim drugim sublimacionim proizvodima.

Ukoliko želimo da štampamo na pamučnim majicama ili nekom drugom pamučnom materijalu za razliku od klasičnog papira moramo upotrebiti specijalan sublimacioni papir za pamuk. Glavna karakteristika specijalnog papira za pamuk jeste struktura niti u papiru i njegova debljina. Klasičan papir za sublimaciju je tanak i upija boju nakon štampe. Papir za pamuk s druge strane nakon štampe ne upija boje već se boje zadržavaju na njegovoj površini. Kada štampamo na ovoj vrsti papira moramo voditi računa o tome da nakon štampe i pre pečenja na proizvod ne diramo površinu papira na kome se nalazi naš odštampani motiv. Ukoliko slučajno pređemo preko naše štampe boja će se razmazati i neće biti za upotrebu. Naša preporuka jeste da nakon štampe papira za pamuk što pre provučete Vaš papir kroz prah koji obezbeđuje “zaštitu” površine papira za štampu na tekstilu.

Transfer papir za pamuk A4

Sublimacioni papir za transfer na pamučne majice je nov proizvod. Sada možete lako i jednostavno da radite sublimaciju na pamučne majice.
  • Šifra proizvoda: Z88-2
  • Dimenzije: 21 x 29.7 cm
  • Pakovanje: 100 kom
Sublimacioni-transfer-papir-za-pamuk-A3

Transfer papir za pamuk A3

Sublimacioni papir za transfer na pamučne majice je nov proizvod. Sada možete lako i jednostavno da radite sublimaciju na pamučne majice.
  • Šifra proizvoda: Z88-3
  • Dimenzije: 29.7 x 42 cm
  • Pakovanje: 50 kom

Pored transfer papira u našoj širokoj ponudi sublimacione opreme i sublimacionih proizvoda možete pronaći i sledeće proizvode:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Kako želite da nas kontaktirate?