Kako želite da nas kontaktirate?

Sublimacioni štampači

Sublimacioni štampači

Sublimacioni štampači čine osnovu sublimacione štampe. Sublimaciona štampa funkcioniše tako što se uz pomoć sublimacionog štampača Epsona ili Ricoh-a odštampa slika po želji na specijalnom transfer papiru, koji se uz pomoć termo prese prenosi na materijal koji želimo da odštampamo. Sublimacioni štampači koriste sublimacionu boju koja omogućava taj prenos. Sublimacija spada u najbrže i najpraktičnije vrste štampe iz prostog razloga što je ona jedina vrsta štampe koja omogućava štampanje na samo jedan komad.

Pored štampača koje možete naći u našoj ponudi, kupovinom kod nas ne dobijate samo štampač i propratni materijal već kompletnu tehničku obuku i podršku kako biste na najbolji mogući način naučili osnove sublimacione štampe i kako biste produktivno mogli da započnete samostalni rad. Specialno za sve vas smo pripremili i mnoštvo korisnih saveta kako biste mogli da se uputite u najčešća pitanja i probleme vezane za sublimaciju. Kod nas možete pronaći pomoć ukoliko imate problem sa štampačima a i sa određenim sublimacionim proizvodom. Kako biste uspešno započeli posao vezan za sublimaciju morate propratiti i nekoliko marketinških uputstava vezanih za započinjanje posla, odabir proizvoda i ciljnih grupa.

U našoj ponudi su uvršteni Epson štampači A4 formata i Ricoh štampač A4 formata.

Moramo da napomenemo da nisu svi štampači isti. Sublimacioni štampač Epson L310 iz naše ponude je posebno prepravljen štampač koji može da radi SUBLIMACIJU NA PAMUK.

S druge strane Ricoh štampač radi sa specijalnim gel sublimacionim bojama koje ostavljaju neverovatan rezultat nakon štampe. Gel tehnologija je omogućila mnogo jasniji i življi kolorit kao i kontrast na štampanim slikama.

sublimacioni štampači

Epson L310 sublimacioni štampač

Epson L310 je jedan od štampača koji može da radi sublimaciju na pamuk. U pitanju je nova tehnologija koja je moguća i na ovom štampaču. Ovaj štampač štampa uz pomoć 4 boje. U pitanju su cijan, magenta, žuta i crna.

 • Šifra proizvoda: PAKEPS
 • Dimenzije štampe: Maksimalno A4
 • Broj boja: 4 (CMYK)
Ricoh SG 3110DN

Ricoh SG 3110DN sublimacioni štampač

Ricoh SG 3110DN je štampač namenjen za sublimacionu štampu. Ovaj sublimacioni štampač koristi 4 boje za štampu i namenjen je onima koji rade i veće i manje formate. Ovaj popularan štampač radi sa specijalnim gel bojama koje omogućavaju neverovatan kontrast i jarke boje. Dolazi sa pakovanjem CMYK boja i sa sredstvom za čišćenje. GELJET tehnologija obezbeđuje čistiju i oštru sliku.

 • Šifra proizvoda: PAKRIC
 • Dimenzije štampe: A4 format
 • Broj boja: 4 (C, M, Y, K)
ricoh-sg-7100dn

Ricoh SG 7100DN sublimacioni štampač A3

Ricoh SG 7100DN A3 je štampač namenjen za sublimacionu štampu. Ovaj sublimacioni štampač koristi 4 boje za štampu i namenjen je onima koji rade i veće i manje formate. Ovaj popularan štampač radi sa specijalnim gel bojama koje omogućavaju neverovatan kontrast i jarke boje. Dolazi sa pakovanjem CMYK boja i sa sredstvom za čišćenje. GELJET tehnologija obezbeđuje čistiju i oštru sliku.

 • Šifra proizvoda: RICOHSG7100DN
 • Dimenzije štampe:A3 format
 • Broj boja: 4 (C, M, Y, K)
epson stylus pro 4450

Epson Stylus PRO 4450 sublimacioni štampač

Epson Stylus PRO je A2 štampač namenjen za sublimacionu štampu. Ovaj sublimacioni štampač koristi 4 boje za štampu i namenjen je onima koji žele da rade na većim formatima. Epson 4450 omogućava štampu na proizvodima kao što su majice, patosnice za auto, navlake za sedišta ili bilo koji drugi proizvod koji je većih dimenzija. Ovaj popularan sublimacioni štampač radi sa specijalnom UltraChrome tehnologijom boja koje omogućavaju neverovatan kontrast i jarke boje kao i efektnu crnu mat boju.

 • Šifra proizvoda: EPSON4450
 • Dimenzije štampe:A2 format
 • Broj boja: 4 (C, M, Y, K)

Na našem Youtube kanalu možete naći više informacija i video klipova koji će Vam pomoći da bolje razumete tehniku sublimacije. Pratite nas na Facebooku i bićete obavešteni o novim proizvodima i akcijskim sniženjima.

sublisplash-ink