Šolje za sublimaciju

Šolje za sublimaciju

Šolje za sublimaciju su proizvod koji Vam pruža mogućnost štampe vrhunskog kvaliteta a malih tiraža. Naše šolje su vrhunskog kvaliteta AA klase. Imamo najveći izbor sublimacionih šolja, u svakom trenutku u našoj ponudi možete pronaći preko 80 različitih modela šolja za sublimaciju. Kod nas možete naći bele šolje, magične šolje, zlatne šolje, srebrne šolje, roze šolje, šolje sa drškom u boji, metalne i staklene šolje. Pored šolja tu su i termos za kafu, boca za bicikl, rakijske čašice i krigle za pivo. Naše šolje su prve klase. Sve šolje za sublimaciju iz našeg asortimana su unapred pripremljene za ovu tehniku štampe. Ukoliko Vas interesuju uputstva za štampu na šoljama sve detalje o tome možete pronaći na našoj stranici sa savetima za sublimaciju šolja.

Pored samih šolja za sublimaciju, kod nas možete pronaći sav potreban repromaterijal, klasičnu presu za šolju kao i automatsku presu za šolju. Ukoliko želite da štampate krigle, rakijske čašice, termos, bocu za bicikli, šolje za poneti morate koristiti 3D vakuum presu koja je namenjena za štampu svih sublimacionih proizvoda koji nisu ravnih površina i koji imaju zahtevnije oblike. Kompletan proces sublimacije na šolji, potrebnu temperaturu i vreme pečenja možete pronaći na stranici o štampi sublimacionih proizvoda.

Šolja bela

Bele šolje

Šolje magične

Magične šolje

Šolje u boji

Šolje u boji

Šolja sedef

Sedef šolje

Šolje fluorescentne

Fluorescentne šolje

Šolja moto

Moto šolje

Šolje metalne

Metalne šolje 

Smešne šolje

Smešne šolje

Šolja ručka životinja

Šolje ručka životinja

Šolja staklena

Staklene šolje

Markeri za sublimacione proizvode

Olovke za crtanje na beloj šolji

Šolje za sublimaciju su samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška