Šolje za sublimaciju

Šolje za sublimaciju

Šolje za sublimaciju su proizvod koji Vam pruža mogućnost štampe vrhunskog kvaliteta a malih tiraža. Naše šolje su vrhunskog kvaliteta. Imamo najveći izbor sublimacionih šolja, u svakom trenutku u našoj ponudi možete pronaći veliki broj različitih modela šolja za sublimaciju. Kod nas možete naći bele šolje, magične šolje, zlatne šolje, srebrne šolje, roze šolje, šolje sa drškom u boji, metalne i staklene šolje. Pored šolja za sublimaciju tu su i termos za kafu, boca za bicikl, rakijske čašice i krigle za pivo. Šolje za sublimaciju su prve klase. Sve šolje za sublimaciju iz našeg asortimana su unapred pripremljene za ovu tehniku štampe. Ukoliko Vas interesuju uputstva za štampu na šoljama sve detalje o tome možete pronaći na našoj stranici sa savetima za sublimaciju šolja.

Šolja za sublimaciju nisu jedni proizvod koji možete pronaći kod nas, kod nas možete pronaći sav potreban repromaterijal, klasičnu presu za šolju kao i automatsku presu za šolju. Ukoliko želite da štampate krigle, rakijske čašice, termos, bocu za bicikli, šolje za poneti morate koristiti Peć za Sublimaciju koja je namenjena za štampu svih sublimacionih proizvoda koji nisu ravnih površina i koji imaju zahtevnije oblike. Kompletan proces sublimacije na šolji, potrebnu temperaturu i vreme pečenja možete pronaći na stranici o štampi sublimacionih proizvoda.

Solja za sublimaciju

Šolja za sublimaciju

Magične šolje

U boji solje za sublimaciju

Šolje u boji

Solje metalik

Metalik Šolje

Solja za sublimaciju neonska

Fluorescentne Šolje

Konusne Šolje za sublimaciju

Konusne Šolje

Solja metalna

Metalne šolje 

Moto solja

Moto Šolje

Rucka zebre solja

Šolje ručka životinja

Solja Staklena

Staklene šolje

Olovke za crtanje

Olovke za crtanje na beloj šolji

Smesna solja

Smešne Šolje

 


Nova tehnik štampe uz pomoć Sublimacione pećke Vam omogućava tri NOVA načina presonalizovanja šolji:

  • Štampa na dnu šolje
  • Štampa na ručki šolje
  • Štampa po celoj površrini
stampa na rucki

Šolje za sublimaciju su samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?