Ranac za sublimaciju

Ranac za sublimaciju

Ranac za sublimaciju je izvrsna opcija za sve koji žele jedinstven ranac sa slikom! Potpuno je univerzalan, što znači da može biti muški, ženski ili dečiji ranac, a primenu može pronaći kao školski ranac, poslovni ranac, ranac za trening, ranac za putovanje…

Prednji deo je namenjen za sublimacionu štampu, i podržava slike visoke rezolucije u punom koloru. Zbog svoje velike površine za štampu idealan je za štampu omiljenih fotografija, slika, logoa ili dezena!

Ovi rančevi imaju dva džepa koja se otvaraju i zatvaraju putem cibzara. Prvi, veći džep ima jednu deblju pregradu za laptop koja se otvara čičkom, i jednu manju, tanju pregradu za dokumente, punjače, ključeve, novčanike…
Drugi, manji džep takođe ima pregradu koja je namenjena za olovke i futrole, zbog čega je ovo idealna opcija i za školski ranac!
Ranac za sublimaciju takođe sadrži i dva bočna mrežasta džepa namenjena za stvari koje uvek trebaju biti pri ruci, kao što su flašice, naočare, manji kišobrani, slušalice i slično. Na naramenicama se nalaze obloženi podesivi kaiševi, dok se sa gornje strane ranca nalazi ručka za lakše prenošenje rukom.  

Ukoliko tražite nešto drugačije možete pogledati i ostale torbe za sublimacionu štampu.

Ranac sa slikom kompatibilan je sa svim sublimacionim štampačima, dok se njegova štampa vrši pomoću termo prese. Za najbolji kvalitet štampe preporučujemo Sawgrass SG500 štampač, koji koristi izuzetno kvalitetne i intenzivne Sublijet UHD boje za sublimaciju, u kombinaciji sa Termo Presom 40x50cm.

Ranac

Sublimacioni ranac

  • Šifra: KB11
  • Naziv: Ranac za sublimaciju
  • Materijal: Poliester
  • Boja: Crna / Bela
  • Tehnike štampe: Sublimacija ili DTF
  • Dimenzije: 31 x 39 x 10.5cm
  • Dimenzije za štampu: 28x30cm
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 120s
  • Pritisak: Jak

Ranac sa slikom za sublimaciju

Uputstvo za štampanje:

  1. Pomoću sublimacionog štampača odštampajte Vaš željeni dizajn sa uključenim ogledalom.
  2. Isecite dizajn sa odštampanog sublimacionog papira.
  3. Na zaštitni papir postavite ranac sa slikom prethodno pričvršćenom termalnom trakom.
  4. Rančevi se peku na 185°C u trajanju od 120s.
  5. Na presu postavite zaštitni papir, a na njega stavite ranac.
  6. Spustite ručku i pecite jakim pritiskom.
  7. Ranac sa slikom skinite sa prese, a sublimacioni i zaštitni papir skinite dok su vrući.
  8. Vaš ranac za sublimaciju je sada gotov!

Ranac za sublimaciju i ostali proizvodi

Na Mincom Youtube kanalu možete naći savete i uputstva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte videe, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Ovi sublimacioni rančevi samo su jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu pomoću štampača Sawgrass SG500 i termo prese. Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim repromaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu, kao što su:

Puzzle
Peratonice
Baby Prekrivač

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal kako biste bili u toku sa najnovijim vestima i proizvodima iz sveta sublimacione štampe.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?