Otpadni tank – Epson Stylus Pro 4450

Otpadni tank – Epson Stylus Pro 4450

Otpadni tank – Epson Stylus Pro 4450 namenjen je za sakupljanje otpada boje. Svakim čišćenjem glave štampača ili velikim čišćenjem, ova jedinica se polako puni.

Pre ili kasnije, štampač će prestati da radi baš kada Vam je najpotrebniji. Uzrok problema je uglavnom puna jedinica za sakupljanje otpada boja.

Svakim čišćenjem glave štampača, paljenjem štampača ili velikim čišćenjem, ova jedinica se polako puni. Vremenom dođe do pune jedinice za otpad. U trenutku kada štampač izračuna da je jedinica za otpad puna, on stane sa radom i javi grešku. Dok se jedinica za otpad ne zameni, štampač se neće moći normalno koristiti.

Štampač je podešen da na vreme signalizira punu jedinicu za otpad, ali korisnici obično taj znak ignorišu. Epson Stylus Pro 4450 takođe ima indikator na displeju gde pokazuje nivo otpada u jedinici ali i on se često previdi.

Rešenje ovog problema je resetovanje. Iako ono ne uspeva svaki put, u većini slučajeva reši problem. Na ovaj način, brojač će se vratiti na 0 i Vi ćete nastaviti nesmetano sa radom. Radi dugotrajnosti i boljeg rada štampača preporučuje se kupovina i zamena jedinice za otpad!!!

Otpadni tank za Epson Stylus Pro 4450

Otpadni tank za Epson Stylus Pro 4450

  • Proizvod: Otpadni tank
  • Šifra proizvoda: TANKSP

O štampaču:

Epson Stylus PRO 4450 je sublimacijski GELJET multifunkcionalni uređaj koji omogućava brzo i visokokvalitetno štampanje u većim formatima. Ima novu UltraChrome tehnologiju koja omogućava brzo sušenje boja što pojednostavljuje štampu i daje vrhunski kvalitet štampe. UltraChrome boje prepoznaju se po vrhunskoj boji, osvetljenosti, kontrastu i vodootpornosti. Ove boje su presvučene smolom, a glavne karakteristike su trajnost i kvalitet.

Epson Stylus Pro 4450 Sublimacijski štampač radi sa najnovijom tehnologijom glave štampača koja pruža vrhunski kvalitet štampe.

Još jedna karakteristika ovog štampača je činjenica da Epson 4450 koristi tehnologiju koja optimizuje gustinu crne boje na mat materijalima. Crna boja je neverovatno jaka i bogata.

Ostala oprema

Ovo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored Epson Stylus Pro 4450 sublimacionog štampača imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?