Ukrasna kutijica

Kutijice Ukrasne

Ukrasna kutijica

Ukrasna kutijica su idealan proizvod za vas ukoliko želite svojim kupcima da ponudite unikatan proizvod u kompletu sa priveskom koji ste oštampali po njihovoj želji. Ukrasna kutijica je namenjena za nakite, priveske i razne druge sitnice. Možete je nuditi kao komplet sa priveskom ili kao zasban proizvod. Kutijice imamo sa različitim motivima i dezenima, te za Vas izdvajamo ukrasnu kutijicu sa srcima i ukrasnu kutijicu sa mašnicom. Odštampajte ljubavni privezak tehnikom sublimacije i ponudite ga u kompletu sa ukrasnom kutijicom, zaljubljenim parovima tokom praznika poput Dana zaljubljenih.

Ukrasna kutijica je idealan proizvod ukoliko ste vlasnik foto radnje, radnje sa presonalizovanim proizvodima ili gift šopa i želite da privučete nove kupce. Izložite ukrasne kutijice u vašoj radnji ili ih pak prikažite u kompletu sa privescima. Na ovaj način zasigurno ćete novim kupcima privući dodatnu pažnju. Upotpunite vaš asortiman.

Ukrasna kutijica

Ukrasne kutijice sa mašnicom

  • Šifra proizvoda: UKM
  • Dimenzije: 8x5cm (VxŠ)
  • Materijal: Karton
  • Namena: Za priveske, nakit, razne sitinice
Ukrasne kutijie

Ukrasne kutijice sa srcima

  • Šifra proizvoda: UKS
  • Dimenzije: 8x5cm (VxŠ)
  • Materijal: Karton
  • Namena: Za priveske, nakit, razne sitinice

Ostali proizvodi

Ovo je samo još jedan u nizu proizvoda iz Mincom ponude, za Vas smo pripremili još mnoge druge zanimljive proizvode. U ponudi imamo sublimacione proizvode poput satova, jastuka, majica, privezaka, šolji. Pored toga Mincom je firma koja se bavi i prodajom i obukom za sublimacione štampače, poput Epson ET-2700 ili Epson WF7710 A3+ štampača. Iz naše ponude bi izdvojili još i Breva UV štampač koji je idealan štampač za Vas ukoliko želite da za veoma nisku cenu otiska štampate promotivne materijale poput hemijski, olovki, upaljaca. Štampač može štampati i na metalu, staklu, drvetu, gumi, i mnogim drugim materijalima.

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?