Sublimacioni transfer papir za pamuk bez praha A4

Sublimacioni transfer papir za pamuk bez praha A4

Sublimacioni transfer papir za pamuk bez praha A4 je NOVA vrsta papira za koju više neće biti potreban sublimacijoni prah. Uklanjanje sublimacionog praha  iz postupka štampe, skraćujete vreme potrebno za izradu proizvoda. Papir za pamuk je idealn za štampu na belom ili svetlom tekstilu.  Ukoliko ste početnik u svetu sublimacije, ovo bi bio idealan papir za Vas. Štampači kao što su  Epson EcoTank ET-2700 i Ricoh SG 3110DN u kombinaciji sa ovim papirom mogu da štampaju kvalitetne proizvode od pamuka. Odlikuju se po svojoj jednostavnoti korišćenja, ekonomskoj isplativosti i kvalitetu otiska.Boje koje su se najbolje pokazale su SubliSplash boje. Testirani uzorci su  dali odlične rezultate i kombinacija ovih boja, štampača i papira će Vam dosta olakšati štampu na pamučnim proizvodima.

Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prenosa otiska na pamučne bele i svetle majice. Ova tehnika pogodna je za male i srednje firme koje se bave štampom majica, ali i raznih drugih sublimacionih proizvoda. Ova tehnika prenosa otiska na pamučne majice idealna je za foto-radnje, knjižare, radnje sa personalizovanim proizvodima, poklon šopove, štamparije i mnoge druge.

Transfer papir za pamuk A4

Sublimacioni transfer papir za pamuk bez praha A4

  • Šifra proizvoda: TPP1
  • Dimenzije: A4 210x297cm
  • Boje: Sublimacione boje
  • Temperatura za ravnu presu: 200°C
  • Vreme: 15 sekundi

Zašto se odlučiti za transfer papir za pamuk bez praha A4?

Sublimacioni transfer papir za pamuk A4 će početnicima u svetu sublimacije znatno olakšati posao, a profesionalcima napraviti dodatnu uštedu u ceni i vremenu štampanja. Sublimacioni prah Vam više neće biti potreban, a otisak koji se dobija na ovom papiru biće kvalitetniji i postojaniji.

Prednosti papira za sublimaciju na pamuku:

  • Odličan kvalitet
  • Intezivnije otisak
  • Ekonomska isplativost
  • Ušteda na vremeu ( gubi se potreba za sublimacioni prahom prahom)

Subli-Flex 202

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Ostala oprema

Odlučili ste se za Transfer papir za pamuk, a potrebne su Vam boje za sublimaciju ili nova sublimaciona oprema? Pogledajte Mincom sajt i saznajte nešto više o sublimacionim mašinama i samom postupku. Kompanija u ponudi ima i bele majice od 100% premium kvaliteta. Mincom Vam nudi i druge vrste štampača kao što je Breva UV štampač. Breva UV printer Vam nudi štampu beskonačnih mogućnosti. Štampajte na tekstilu, drvetu, staklu, metalu, gumi, papiru uz pomoć ovog štamapča. Iz ponude izdvajamo i sledeće proizvode:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?