Duguljasto lonče

Duguljasto lonče

Duguljasto lonče je bele boje i neobičnog izduženog oblika. Lonče je napravljeno od kvalitetnog metala i premazano sublimacionim premazom. Sublimacioni premaz i samo lonče je najveće klase što Vam omogućava pun kolor štampu sa oštrim i dugotrajnim otiskom. Uvrstite izduženo lonče u svoju ponudu i omogućite svojim klijentima veći izbor oblika nego što ste imali do sada. Svi klijenti uvek zahtevaju nešto novo i neobično a sigurni smo da će izduženo lonče prvo primetiti.

Izduženo lonče idealan je proizvod za sve foto radnje, knjižare, online trgovine, kopirnice i radnje sa personalizovanim poklonima. Poručite ovo lonče već danas i povećajte prodaju i zaradu. Lonče nije namenjeno samo na komadnu prodaju ponudite ga hotelima i restoranima koji imaju rustikalan ili starinski stil i prodajte više stotina lončiće sa logom restorana.

Sublimaciono izduženo lonče

Duguljasto lonče

  • Naziv proizvoda: Izduženo lonče
  • Šifra proizvoda: TC07-W
  • Štampa: Sublimacija
  • Kapacitet: 15oz/450ml
  • Dimenzije: 8.2*11cm
  • Materijal: Metal
  • Vreme: 15 sek
  • Temperatura: 185C°

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za štampu za izduženo lonče ili štampu na majicama pogledajte štampače u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo Vam štampač Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom.

Ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Posetitne naš Instagram i Facebook profil za najnovije informacije o novim proizvodima.

Ukoliko Vas zanimju tutorijali i podešavanja za sublimacione štampače i prese pogledajte naš youtube kanal Mincom doo

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?