Modna štampa

Modna štampa i jednostavnost ove štampe

Modna štampa idealna je za sve koji su zainteresovani za štampu na majicama. Kako bi preneli vaš dizajn na bilo koju fabriku i bilo koju boju potrebni su vam samo štampač i papiri. Za HP laserski štampač sa belim tonerom potrebni su vam A folija (na koju se štampa) i B papir (na koji se peče). Napravite bilo koji dizajn od običnog loga preko kaligrafije do koplikovanih slika (sa našim FSNC software-om). Potrebno je da napravite pripremu prebacite je u mirror i odštampate na HP štampaču sa belim tonerom. Nakon toga zagrejte vašu presu i tkaninu na koju prenosite dizajn i spremni ste. Postavite A foliju na B papir i zapecite je pod presom na 160C° 90sekundi. Kada istekne 60 sekundi odvojite laganim potezima foliju i papir te isecite rubove folije. Stavite foliju na ugrijanu tkaninu, pozicioniajte je, prekrijte foliju papirom za pečenje i stisnice presu na 160C° 30sekundi.

Kada ste to napravili vaš proizvod je gotov možete da ga izvadite iz prese i sačekate da se tkanina skroz ohladi te skinete foliju sa tkanine laganim potezima. Primetićete da je sada vaš dizajn sjajan, ako želite da uklonite sjaj stavite majicu sa mat papirom pod presu na 160C° 7-9 sekundi i dobićete mat dizajn na vašoj tkanini.

Modna štampa – Lako i brzo

HP laserski štampač sa belim tonerom ne zahteva poseban software i možete da koristiti onaj s kojim ste najbolje upoznati. Naši stručnjaci uvek preporučuju Photoshop jer u njemu dobijamo najbolje rezultate kada pravimo pripremu za naš dizajn. Ako je vaš beli toner u štampaču sve što vam je u pripremi crno on će da štampa belo. Ako pokušate da štampate u punom koloru rezultati će biti odlični. Uz HP štampač dobijate grati FSNC software koji je dodatak photoshop-u i pomaže kada je reč o fullcolor slikama. Ovaj softvare briše pozadinu sa slike koju želite da štampate i tako štedi na toneu te daje tačkasti uzorak vašoj slici. Tačkasti uzorak pomaže da slika bude otpornija na pranje i kidanje te pojačava kvalitetu boje na tkanini.

Odlični rezultati zagarantovani!

Oslobodite svoju kreativnost i štampajte beli dizajn čak i na crnim materijalima. Kombinirajte sve boje sa belim tonerom i uverite se i sami u savršene rezultate. Ako prodajete ili dizajnirate za online trgovine ili jednostavno želite da se istaknete u moru istih dizajnera, napravite unikatne proizvode sa belom štampom. Sve što vam je potrebno je HP štampač sa belim tonerom i transfer folija. Sve to i još više možete da pronađete u našoj ponudi.

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

Pored laserskog štampača u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

 

  • Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
    Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?