Stalak za magnete

Stalak za magnete

Stalak za magnete savršen je alat za promociju magneta raznih vrsta i oblika. Stalak dolazi dimenziji sa 4 ploče.Metalni stalak je kvalitetne izrade te se sastoji od 4velike ploče na kojima možete izložiti magnete. Svaki dobar prodavac zna da je ključ prodaje dobra prezentacija a uz ovaj stalak to ćete i postići. Ukrasite 4 magnetne ploče različitim privescima i na jednostavan način prezentirajte svojim klijentima sve magnete iz Vaše ponude. Najveća greška koju možete da napravite jeste da ne prezentujete proizvod koji želite prodati. Uz stalak za magnete određeni proizvodi na stalku će zapasti u oči čak i onim klijenti koji nisu ušli u Vašu radnju zbog magneta. Štender za magnete savršen je za sve foto radnje, radnje sa personalizovanim poklonima ili knjižare. Ukrasite već danas Vašu radnju i poručite stalak ili novu količinu magneta.

drzac za magnete

Štender sa 4 strane za magnete

  • Šifra proizvoda:
  • Dimenzije:
  • Materijal: Metal
  • Kapacitet: 4 ploče za magnete
  • Šifra: SZM

Stalak za magnete nije jedini proizvod u našoj foto ponudi, pogledajte i repromaterijal te štampače i prese za foto radnje. Osim foto opreme u ponudi imamo i sublimacionu opremu te opremu za lasersku štampu. Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu a niste sigurni šta Vam je sve potrebno naš kontakt centar Vam stoji na raspolaganju. Nazovite nas i dobijte stručan savet o tome koja Vam je oprema potrebna za proizvode koje želite da radite. Ukoliko se odlučite za kupovinu sublimacione opreme kod nas dobijate i besplatnu obuku te dodatni repromaterijal za početak rada. Obuka se sastoji od instalacije, podešavanja, štampe, pozicioniranja i pečenja proizvoda po Vašem izboru. Neki od naših blanko proizvoda su:

Zapratite naš YouTube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale o sublimacionim proizvodima.
Pratite naše objave i na Facebook i Instagram profilima kako bi uvek prvi saznali za sve najnovije proizvode i akcijske cene.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!