Papiri za sublimaciju

Paket papiri za sublimaciju

Paket papiri za sublimaciju odnosi se na paket sa papirima, prahom, materijalom za crne majice i ambleme. Ovaj paket napravljen je kako bi mogli isprobati sve papire i tehnike u našoj ponudi. U sublimaciji postoje razne tehnike prenosa dizajna i u ovom paketu imate šansu da isprobate i pronađete one koje Vama najviše odgovaraju. Paket je cenovno dostupan svima i služi kao paket sa uzorcima. Poručite već danas ove uzorke i počnite da štampate kako bi otkrili nove načine pravljenja raznih artikala. Kada pričamo o klasičnoj sublimaciji na pamuk-poliester dobijate sublimacioni papir koji podržava tu vrstu štampe.  Ovaj papir takođe podržava i prenos dizajna na keramiku, staklo, drvo, kamen, metal, plastiku…

Pogledajte šta sve možete da radite na majicama uz pomoć naših sublimacionih papira

Paket-Sublimacioni-papiri-beli

Ukoliko ste zainteresovani za čisti pamuk u ovom paketu Vam predstavljamo papire i prah za pamuk. Dobijate 1 papir za pamuk, flex i flok folije za sjajni i pliš otisak u raznim bojama te prah koji ih sve spaja. Osim toga dobijate još i materijal za ambleme i crne majice. Materijal za ambleme prišivni je materijal koji podržava običnu sublimacionu štampu. Takođe i materijal za crne majice koristi se sa običnim sublimacionim papirom.

Štampa-na-crnim-majicama-tehnike

U paketu dobijate:

  1. Sublimacioni papir za poliester x2
  2. Papir za pamuk sa prahom x2
  3. NOVI- Papir za pamuk bez praha x2
  4. Papir sa šljokicama x1
  5. Fleks foliju x1
  6. Flok foliju x1
  7.  Ambleme x2
  8. Materijal za cne majice x1
  9. Metalik materijal x1

Fleks folije

U našoj ponudi imamo više različitih boja fleks folija. Fleks folija sublimacija na pamuku je transfer folija koja se koristi kod ukrašavanja dizjana na pamučnim majicama što podrazumeva dobijanje sjajnog otiska. Pogledajte našu ponudu fleks folija:

fleks folije
Fleks crne majice

Flok folija

Flok folija sublimacija na pamuku je transfer folija koja se koristi kod ukrašavanja dizjana na pamučnim majicama što podrazumeva dobijanje plišanog otiska. Pogledajte šta sve možete da radite sa flok folijom:

Flok folija za bele majice
Crne majice flok folija

Magične šljokice za majice

Pogledajte šta sve možete da radite sa magičnim šljokicama u obliku srca:


Osim sublimacionih papira u našoj ponudi možete pronaći i ostale proizvode za sublimaciju. Pogledajte našu ponudu sublimacionih štampača

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email