Paket 13 HP LaserJet sa belim tonerom A4

Paket 13 HP LaserJet sa belim tonerom A4

Paket 13 HP LaserJet sa belim tonerom A4 je sve što vam treba za lasersku štampu sa belim tonerom. Do sada da bi štampali beli dizajn bilo vam je potrebno da radite na belim ili svetlim materijalima ali kada bi pokušali eksperimentirati sa tamnim pologama dizajn bi se činio neprimetnim, zamuljanim i „bez-životnim“. Ali sa laserskim štampačem sa belim tonerom po prvi put imamo priliku da koristim belu boju kako bi posvetlili dizajn na majicama ili kako bi napravili belu podlogu na tamnim materijalima, ova tehnika omogućava da vaš dizaj bude naglašeniji i prepoznatljiviji na tamnim podlogama.

Specifikacije:

Štampač: HP Color LaserJet

Brzina štampe: do 28 stranica u minuti

Rezolucija: 600×600 dpi, do 38,400×600 poboljšanih dpi

Mesečni radni ciklus: do 50.000 stranica

3 inčni intuitivni ekran u boji osetljiv na dodir

Laka mobilna štampa

Kompatibilan sa Mac proizvodima

Toneri: Beli toner za ukrašavanje tamnih odevnih predmeta, šolja, papira i još mnogo toga, CYAN toneri (crni, žuti, plavi, magenta)

Možete da odštampate savršen oštar beli dizajn na obojenom, crnom pa čak i prozirnom papiru. Možete da štampate preko belih slojeva sa bojama CMYK koje dizajnu daju još posebniji izgled. Možete preneti beli toner na druge materijale kao što su staklo, drvo i keramika… Ili štampati na tkaninama i stvoriti jedinstvene visokokvalitetne majice, košulje i ostale odevne predmete.

Software gratis

Uz ovaj paket dobijate gratis i softver za Photoshop koji vam omogućava da napravite odlične rezultate sa vašim slikama u samo 3 klika i uštedite na tonerima. Ovaj softver vamo omogućava da obrišete pozadinu sa bilo koje slike i odštampate vašu sliku u tehnici „Raster“ (tehnika malih tačaka na slici), ova tehnika daje dizajnu povećanu dugotrajnost, otpornost na pranje i sjajan efekat. Kao što smo rekli ovaj softver je vaš potpuno besplatno uz upute za instalaciju i korištenje softvera putem našeg youtube kanala Mincom doo.

Pored osnovnog paketa u kome dobijate laserski štampač u našem širokom asortimanu proizvoda možete pronaći i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.