Paket 1 HP LaserJet sa belim tonerom A4

Paket 1 HP LaserJet sa belim tonerom A4

Paket 1 HP LaserJet sa belim tonerom A4

Paket 1 HP LaserJet sa belim tonerom A4 je sve što vam treba za lasersku štampu sa belim tonerom. Do sada da bi štampali beli dizajn bilo vam je potrebno da radite na belim ili svetlim materijalima ali kada bi pokušali eksperimentirati sa tamnim pologama dizajn bi se činio neprimetnim, zamuljanim i „bez-životnim“. Ali sa laserskim štampačem sa belim tonerom po prvi put imamo priliku da koristim belu boju kako bi posvetlili dizajn na majicama ili kako bi napravili belu podlogu na tamnim materijalima, ova tehnika omogućava da vaš dizaj bude naglašeniji i prepoznatljiviji na tamnim podlogama.

U paketu 1 HP LaserJet sa belim tonerom dobijate HP laserski štampač sa CMYK startnim tonerima i belim originalnim toneorm. CMYK startni toneri nemaju 100%-tni kapacitet kao što imaju originalni toneri nego imaju 30% kapaciteta. S obzirom da startni toneri imaju 30% kapaciteta sa njima možete očekivati da dobijete 1000 otisaka ukoliko štampate 5% pokrivenosti papira, ili 100 otisaka ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti papira.

Beli toner dobijate u originalnom pakovanju 100% kapaciteta i od njega možete da očekujete 1500 otisaka ukoliko štampate 5% pokrivenosti papira ili 300 otisaka ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti. Kada potrošite startne tonere i odlučite se za kupovinu novih originalnih CMYK tonera dobijate 100% kapacitetne tonere sa kojima možete da odštampate 2500 otisaka ukoliko štampate 5% pokrivenosti papira ili 300 otisaka ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti papira.

Osim tonera u paketu također dobijate sve folije i papir koji vam je potreban za rad. Ukrasne fleks soft i multitrans folije te vodič za početnike i gratis softvere.

Specifikacije:

Štampač: HP Color LaserJet

Brzina štampe: do 28 stranica u minuti

Rezolucija: 600×600 dpi, do 38,400×600 poboljšanih dpi

Mesečni radni ciklus: do 50.000 stranica

3 inčni intuitivni ekran u boji osetljiv na dodir

Laka mobilna štampa

Kompatibilan sa Mac proizvodima

Toneri: Beli toner za ukrašavanje tamnih odevnih predmeta, šolja, papira i još mnogo toga, CYAN toneri (crni, žuti, plavi, magenta)

Možete da odštampate savršen oštar beli dizajn na obojenom, crnom pa čak i prozirnom papiru. Možete da štampate preko belih slojeva sa bojama CMYK koje dizajnu daju još posebniji izgled. Možete preneti beli toner na druge materijale kao što su staklo, drvo i keramika… Ili štampati na tkaninama i stvoriti jedinstvene visokokvalitetne majice, košulje i ostale odevne predmete.

Toneri

Toneri koje možete pronaći u našim paketima u kojima se nalazi i HP štampač su 1 beli originalni toner i 4 startna CMYK tonera. Startni toneri znači da ne mogu da štampaju onu količinu koju mogu originalni, te se prodaju u paketima zbog povoljne cene paketa. Originalni toneri za CMYK boje kupuju se posebno.

Ukoliko govorimo o iskoristivosti tonera to možemo da objasnimo na sledeći način. Beli originalni toner može da odštampa 1500 otisaka ukoliko se štampa 5% pokrivenosti papira. Originalni CMYK toneri mogu da odštampaju do 2500 otisaka ukoliko se štampa 5% pokrivenosti. Ovaj procenat pokrivenosti je standard i osnov štamparske industrije po kojem proizvođači tonera računaju cenu i iskoristivost svakog tonera te nije moguće znati tačan broj odštampani listova ukoliko koristite više od 5% pokrivenosti.

VAŽNO

Kada ste potrošili startne tonere i kupujete nove originalne tonere 100% kapaciteta te ukoliko radite 50-70% pokrivenosti (A4 za majice) možemo da vam damo okviran broj papira koji smo mi dobili prilikom štampe i testiranja ali on zavisi od dizajna kojeg svakodnevno štampate:

Beli toner       – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 1500 otisaka
……………………– ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 250-300 otisaka

CMYK toneri – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 2500 otisaka
…………………..– ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 300-400 otisaka

Software gratis

Uz paket 1 HP LaserJet sa belim tonerom dobijate gratis i softver za Photoshop koji vam omogućava da napravite odlične rezultate sa vašim slikama u samo 3 klika i uštedite na tonerima. Ovaj softver vamo omogućava da obrišete pozadinu sa bilo koje slike i odštampate vašu sliku u tehnici “Raster” (tehnika malih tačaka na slici), ova tehnika daje dizajnu povećanu dugotrajnost, otpornost na pranje i sjajan efekat. Kao što smo rekli ovaj softver je vaš potpuno besplatno uz upute za instalaciju i korištenje softvera putem našeg youtube kanala Mincom doo.

Pored osnovnog paketa u kome dobijate laserski štampač u našem širokom asortimanu proizvoda možete pronaći i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška