DTF štampač Epson L1800

DTF Epson L1800 stampac

DTF štampač Epson L1800

DTF štampač Epson L1800 se takođe naziva i filmom za direktan prenos koji može da štampa na pamuku, svili, poliesteru, teksasu, mešavini 50/50, spandeksu i još mnogo toga. Sa napretkom tehnologije DTF(Digital Transfer Film), može se reći da DTF zauzima važno mesto u štamparskoj industriji. Brzo postaje jedna od najpopularnijih tehnologija za štampu tekstila u poređenju sa tradicionalnim metodama štampe.

DTF  se takođe naziva i filmom za direktni prenos, a deluje tako što štampa transfere koji se, uz pomoć toplotne prese, utisnu na razne odevne predmete (i druge podloge). Postoji mnogo kompatibilnih tkanina, uključujući mešavine pamuka, najlona, kože, poliestera i 50/50  za razliku od DTG tehnologije koja radi samo na pamučnim tkaninama. To znači da ovaj štampač radi na mnogo široj podlozi, što ga čini najsvestranijim digitalnim štampačem na tržištu.

Film štampači sa direktnim prenosom kombinuju pouzdanost, neuporediv kvalitet i visoku produktivnost. Oni mogu da podnesu velike količine proizvodnje, što je neophodno u ovoj brzorastućoj industriji. Za kvalitetne rezultate biće vam potrebni prah i listovi za štampanje filma za prenošenje, i naravno, mastilo koje možete naći u našoj ponudi.

Još jedna prednost štampe sa DTF štampač Epson L1800 u odnosu na tradicionalnu štampu je u tome što je izuzetno održiva. Nema sumnje da se modna industrija sve više fokusira na održivost. Ako tražite vrhunske performanse i pristupačnu cenu DTF štampača koji će zadovoljiti vaše potrebe za velikim obimom štampanja, DTF štampač Epson L1800 je idealno rešenje za vas .

Stampac Epson DTF L1800

DTF štampač Epson L1800

  • Štampač: Epson L1800
  • Dimenzije papira: A3+, A3 (29.7×42.0 cm), A4 (21.0×29.7 cm), A5 (14.8×21.0 cm), A6 (10.5×14.8 cm), B5 (17.6×25.7 cm)
  • Rezolucija: 5,760 x 1,440 DPI
  • Dimenzije štampača: 705‎ x 322 x 215 mm
  • Kompatibilni operativni sistemi: Mac OS 10.5.8 ili noviji, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
  • Boje/mastila: CMYK + BELA

Informacije koje treba znati:

KONFIGURACIJA: (C = Cijan, M = Magenta, Y = žuta, K = Crna, W = Bela, W = Bela)

Ova konfiguracija će vam omogućiti da štampate dizajne i za tamnu i za svetlu odeću (poput crne, bele, sive, plave, crvene itd.). DTF štampač Epson L1800 sa dva kanala namenjena belom mastilu idealno je rešenje koje se koristi pri štampanju na tamnim odevnim predmetima, napravite belu osnovu(podlogu) ili samo štampajte u beloj boji.

Ne zaboravite samo da zbog prirode belog mastila, morate da promućkate belu boju pre štampanja.

Mogu se koristiti razni materijali:

Za najbolje rezultate preporučujemo 100% pamuk, poliester, mešavine 50/50, koža, spandeks.

DTF mastila: Uvek koristite DTF mastila za svoj DTF štampač Epson L1800

i čuvajte ih na sigurnom mestu. Možete koristiti i ponovo naručiti naše originalne boje.

DTF transfer film: Umesto da štampate na odeći, štampaćete na filmu koji se može pritisnuti na mnogo različitih materijala.

DTF prah: Prah je neophodan da se utopi u mastilu (dizajnu), tako da se vaši transferi mogu  pritisnuti na bilo koju odeću.

Održavanje: Veoma lagano. Preporučuje se štampanje najmanje jednom nedeljno ili čišćenje glave za štampanje jednom nedeljno.

Presa: Termo presa je potrebna za presovanje transfera, a takođe i za topljenje praha. Preporučujemo 3 u 1 termo presu koju možete pronaći u našoj ponudi

DTF stampa Mincom
Bela majica pranje
Majica crvena pranje
Majica bela DTF štampa
Plava majica pranje

Specifikacije:

Štampač: DTF štampač Epson L1800

Rezolucija: 5,760 x 1,440 dpi

Laka mobilna štampa

Kompatibilan sa Mac proizvodima

Mastila: Bela boja za ukrašavanje raznih tamnih odevnih predmeta, papira i još mnogo toga, CMYK boje (cijan, magenta, žuta i crna)

Rip software: je operativni software pomoću kojeg puštate u štampu. Pruža mnoštvo opcija i tehnika kako bi Vaša štampa ispala najbolje moguće.

Reset software: je takođe prilagođen radu isključivo u Photoshop-u i takođe je od velike pomoći pri pečenju slike ili dizajna na majicu. Ovaj software briše pozadinu vaše slike i prebacuje vašu sliku u linijsku verziju koja je otpornija na kidanje i pranje dizajna, na taj način štedimo na potrošnji boja i vaša slika dobija linijski efekt koji izgleda savršeno u svim bojama i na svakoj majici.

FSNC software: je naziv ovog software-a koji je prilagođen za rad isključivo na Photoshop-u i od velike je pomoći u slučaju pečenja slike kao dizajna na majicu. Ovaj software briše pozadinu vaše slike i prebacuje vašu sliku u tačkastu verziju koja je otpornija na kidanje i pranje dizajna, na taj način štedimo na potrošnji boja i vaša slika dobija tačkasti efekt koji izgleda savršeno u svim bojama i na svakoj majici. Software je pravljen kako bi se isključivo štampali beli toner na crne majice ali sa malo trikova koje ćemo vam mi pokazati u obuci moći ćete da štampate tačkasti efekt na bilo kojoj majici (napomena – ovaj software štampa dizajn samo u jednoj boji)

Naše pakete sa ovim štampačem pogledajte ovde

Možete da odštampate savršen oštar beli dizajn na obojenom, crnom pa čak i prozirnom papiru. Možete da štampate preko belih slojeva sa bojama CMYK koje dizajnu daju još posebniji izgled.  Štampanjem na tkaninama stvarate jedinstvene visokokvalitetne majice, košulje i ostale odevne predmete.

YouTube

Youtube stampa majica DTF
Stampa DTF
Pamucne majice stampa
Paket L1800 kruzna slika
Paket L1800 kruzna slika

Pitanja

Sve o DTF štampač Epson L1800 : Pitanja, saveti, prodaja i obuka. Jedan od najisplativijih biznisa i startup-ova u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Albaniji i Sloveniji. Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku.

Pored DTF štampača u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?