Delimično providan sprej (zeleni)

delimično providan sprej (zeleni)

Delimično providan sprej (zeleni)

Delimično providan sprej (zeleni) koristi se tokom rada sa čistim materijalima kao što su staklo i akril, gde slika mora biti preneta na poleđinu materijala, koji dozvoljavaju da svetlost prođe kroz njih. Ovaj sprej se koristi nakon prethodno nanetog čistog sublimacionog premaza. Slika se stavlja preko bele boje tako da kada se gleda sa dobre strane slika ima belu pozadinu.

Kako koristiti delimično providan sprej zeleni:

  1. Dobro promućkajte sprej u trajanju od 1 minuta

  2. Proverite podlogu na koju ćete naneti sprej jer treba biti čista, suva i nemasna

  3. Naneti adheziono sredstvo na površinu materijala

  4. Prethodno premazati čistim sublimacionim premazom i ostaviti ga da se osuši na otprilike 5 minuta

  5. Zatim naneti fin sloj delimično providnog spreja i ostaviti da se osuši na otprilike 5 minuta

  6. Zapeći na 160 oC, na 15-20 minuta

Koristite ga:

  • Kao podlogu kroz koju će se slika preneti, da propustite svetlost kroz materijal za osvetljenje slike. Čuva se na sobnoj temperaturi, kako bi omogućili svom proizvodu da bude u punom sjaju nanesite sprej više puta na podlogu. Površina koju možete da pipremite jednim sprejem jeste 2 metra kvadratna.

*NAPOMENA

Ovaj sprej se koristi isključivo za staklene proizvode ukoliko želite da staklena površina poprimi belu pozadinu. Efekat je neverovatan jer nakon nanošenja ovog spreja slika više nema providan efekat već su boje mnogo postojanije i jače jer su nanešene na belu pozadinu.

materijali za sublimaciju
zaštitna oprema

Ovo su samo od jednih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored sublimacionog premaza imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pogledajte video tutorijale o svim našim proizvodima na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!