Navlaka za naslon glave

450.00рсд bez PDV - 1 kom.

Категорија:
- +

Опис

Navlaka za naslon glave

Navlaka za naslon glave je presonalizovan, unikatni proizvod koji je idealan za reklamiranje Vašeg proizvoda ili brenda. Navlaka naslona za glavu pomoći će vam da postignete prepoznatljiv i poseban izgled vaših usluga iskoristite šansu i opremite svoja vozila jedinstvenim navlakama koje će oduševiti i najzahtevnije klijente. Ovim navlakama učinićete naslon za glavu zanimljivijim. Navlaka za auto naslon namenjena je za sve tipove automobila i deo je enterijera svakog auta i ulepšava njegov unutrašnji izgled.

Navlaka za naslon glave može da se radi u količinama koje želite. Mogu da se štampaju u malim tiražima, čak i na jedan komad, bez prethodne posebne pripreme.  Navlaka za auto naslon može da se učini jedinstvenom, možete je personalizovati sopstvenim dizajnom. Navlaka se štampa tehnikom sublimacije, time će Vaš naslon za glavu biti jedinstven.

Navlaka za naslon glave

Navlaka za naslon glave

Navlaka za auto naslon namenjena za štampu sublimacijom. Izrađena je od kvalitetnog tekstilnog materijala.

Navlake su dizajnirane da zaštite enterijer vašeg auta, pre svega naslon za glavu ali isto tako zadužene su za reklamiranje profesionalnost i fokus na detalje koje vaša firma predstavlja. Navlake su napravljene od visokokvalitetne tkanine veoma otporne na habanje i cepanje te su ojačane na krajevima gumom i na taj način produžavaju izdržljivost i vreme trajanja same navlake i vašeg dizajna ili loga firme. Navlaka za auto naslon dolazi u beloj boji.

Održavanje navlaka za naslon glave veoma je jednostavno jer se lako peru, čiste i usisavaju. Naslon za glavu će uvek biti čist i uredan.

Naslon za glavu je samo jedan od naših dekorativnih i promotivnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Naslon za glavu, kao i ostale naše proizvode možete da se štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију за „Navlaka za naslon glave“