Vaza za cveće

Vaza za cveće

Vaza za cveće sa svežim cvetovima može uneti živost i vedrinu u dom. Rezano cveće, čak i u najjednostavnijoj vazi može da ukrasi sto i doda svečanu notu. Vaza za cveće sa Vašim dizajnom će sve to podići na još jedan viši nivo.

Vaza za cveće treba da bude odgovarajuće veličine – širine i visine, da bi cveće u njoj bilo komotno smešteno i dobijalo dovoljno vode, vazduha i svetlosti. Male vaze ne mogu držati dovoljno vode za puno cvetova. Treba izbegavati i metalne vaze, jer mogu dovesti do bržeg propadanja cveća.

Vaza za cvece sublimacija

Specifikacija

Vaza je namenjena za štampu sublimacijom. Izrađena je od kvalitetne keramike koja daje dugotrajnost i odličan otisak.
  • Šifra proizvoda: B12KF
  • Dimenzije: 9x14cm

Priprema cveća i vaze je veoma važna za trajanje sveže cvetne dekoracije. Vaza treba da bude čista, pre sipanja vode.

Cveće će duže ostati sveže, ako se pre stavljanja u vazu svaki struk do same cvetne krunice potopi u dublji sud sa vodom oko pola sata, kao što to rade cvećari.

Naša vaza za cveće napravljena je izuzetno kvalitetne keramike i namenjena je za sublimacionu štampu. Kao glavna prednost sublimacije u odnosu na sve ostale tehnike štampe ističe se cena otiska na jedan i više komada. Za razliku od ostalih tehnika štampe, sublimaciona tehnika omogućava štampu na jedan i više komada po istoj ceni. Ukrasite Vaš dom univerzalnom vazom za cveće.

vaza za cvece

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

  • Šolje za sublimaciju
  • Satovi za sublimaciju
  • Torbe namenjene za sublimacionu štampu

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?