Presa za dva kačketa

Presa za dva kačketa

Presa za dva kačketa je idealno rešenje ukoliko se odlučite za štampanje kačketa na male ili velike tiraže sa unikatnim dizajnom po Vašem izboru. Za razliku od klasične prese za kačkete ova presa omogućava štampu na dva kačketa istovremeno. Štampanje kačketa tehnikom sublimacije je ispaltivije od svih drugih tehnika štampe jer Vam omogućava štampu od jednog komada. Ukoliko želite da odštampate više kačketa a da svaki kačket ima drugi motiv koji se štampa ova presa je pravi odabir alata za Vas.

Otisak na ovoj presi za kačkete je veoma povoljan jer na jedan A4 list moze da stane oko 150-200 različitih logotipa, teksta ili bilo kojeg drugog dizajna.

Na presi za kačkete možete štampati u jednoj boji a i u punom koloru. Pre štampe potrebno je samo da odštampate Vaš dizajn na sublimacionom štampaču, preko opcije mirror kako bi se štampa indirektno otisnula na Vaš kačket.

Dva kacketa presa

Presa za dva kačketa

  • Šifra proizvoda: PRE2K
  • Voltaža: 220V
  • Snaga: 550W
  • Vreme pečenja: 0-999s
  • Maksimalna temperatura: 250℃
  • Dimenzije štampe: 8x14cm
  • Težina prese: 20kg
  • Veličina paketa: 64x48x38cm

Ostala oprema za sublimaciju

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Osim Presa za dva kačketa nudimo i sve vrste sublimacije. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Pored prese za dva kačketa u našoj širokoj ponudi sublimacione opreme i sublimacionih proizvoda možete pronaći i sledeće proizvode:

Posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale vezane za sublimacionu štampu.
Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?