Novogodišnji i božićni ukrasi

Novogodišnji i božićni ukrasi

Novogodišnji i božićni ukrasi baner

Novogodišnji i božićni ukrasi

Novogodišnji i božićni ukrasi sa slikom od najpopularnijih proizvoda kada su praznici u pitanju. Iznenadite vaše klijente novim novogodišnjim proizvodom u vašem izlogu i ponudi. Novogodišnji ukrasi dekoraciju doma savršen su proizvod kako za male tiraže tako i za velike.  Jednostavno stavite fotopapir sa slikom vaših klijenata, logom firme, udruženja, sportskih klubova, imenima i slikama zaposlenih ili tekstom u kuglu, zatvorite je i ona je spremna da se okači na jelku ili drugi promotivni materijal ili odštampajte tehnikom sublimacije željeni motiv na naše magnete i ukrase napravljene od kvalitetnog drveta.

Novogodišnji i božićni ukrasi nezaobilazni su proizvod kada je reč o novogodišnjim ukrasima. Ovaj proizvod je proizvod velike potražnje za novogodišnje praznike i zato nemojte čekati i već danas poručite novogodišnje ukrase. Ovi ukrasi mogu se koristiti za razne događaje, može se koristiti kako bi ukrasili jelku, ali se također može iskoristiti i za promotivne događaje. Ukrasite vašu firmu novogodišnjim duhom i unesite toplinu u vaše prostorije slikama vaših zaposlenih.

Novogodišnji ukrasi sa slikom

Ostali proizvodi

Novogodišnji i božićni ukrasi su samo jedan od mnogobrojnih proizvoda koje mogu pronaći u Mincom ponudi.

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. To su:

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Svi proizvodi koji se poruče preko firme Mincom DOO iz Novog Sada mogu biti na Vašoj adresi putem kurirske
službe. Kurirskoj službi obično treba od 3 do 5 radnih dana kako bi Vam dostavili paket.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?