Kupatilska prostirka za sublimaciju

Kupatilska prostirka za sublimaciju

Kupatilska prostirka za sublimaciju je proizvod u našoj ponudi napravljen od super mekog i upijajućeg flanela, koji može da odvuče vlagu, brzo se suši i pruži udobnost vašem kupatilu. Svako kupatilo može biti obogaćeno jedinstvenom i mekom prostirkom koje će vam pružiti udobnost. Možete izaći iz tuša ili kade na prijatanu kupatilsku prostirku umesto na hladne pločice.

Svako kupatilo može biti obogaćeno lepom i mekanom prostirkom koji će Vam pružiti udobnost kada stojite na njoj.

Prostirka je dostupana je u dimenzijama 60 x 40 cm, u beloj boji. Napravljena je od flanela, prijatana je i mekana na dodir. Lako se održava.

Ova prostirka se lako može odštampati dizajnom ili tekstom koji sami odaberete, kako biste napravili dekor koji će odgovarati vašem stilu kupatila. Ova flanelna prostirka se savršeno uklopiti u svakom kupatilu svojim jednostavnim i elegantnim dizajnom.

kupatilska prostirka za sublimaciju

Kupatilska prostirka

Kupatilske prostirke za sublimaciju su proizvod koji se lako može odštampati dizajnom ili tekstom koji sami odaberete.
  • Šifra proizvoda: BM4060
  • Veličina: 60x40cm
  • Materijal: Flanel
  • Boja: Bela
  • Ravna presa: 190°C
  • Vreme: 60 sekundi

Ostala oprema

Ovo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored kupatilske prostirke za sublimaciju imamo i široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, gift shop, kopirnicu,… Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Proširite svoju ponudu ovom proizvodima ili izaberite neke druge proizvode iz naše ponude od preko 300 sublimacionih proizvoda. Ukoliko niste sigurni koji proizvodi su dobri za Vaše tržite imamo rešenje za Vas.

Pogledajte još naših proizvoda:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email