Kater Silhouette Portrait

Kater Silhouette Portrait

Kater Silhouette Portrait

Kater Silhouette Portrait je jedan od cenovno najpristupačnijih katera na tržištu. Kater je jednostavan za povezivanje putem USB kabla i instaliranje putem drajvera koji dobijate uz kater. Kater je prenosiv, manjih je dimenzija i iznosi samo 1.6 Kg. Iako je manjih dimenzija i težine ovaj kater izuzetno je dobar za većinu materijala zbog softvera koji dolazi uz njega. Ovaj softver omogućava Vam da ubacujete svoj dizajn ili napravite novi direktno u njemu. Ukoliko tražite nešto cenovno pristupačno, prenosivo i precizno ovaj kater je savršen za Vas.

Kater Silhouette Portrait nije napravljen za teške materijale kao što su drvo ili metal. Predviđen je za katovanje običnog ili debljeg papira kao što su Forever papiri u našoj ponudi.

Sadržaj paketa:

 • Kater Silhouette Portrait
 • Kabal za struju
 • USB kabal
 • Podloga za katovanje
 • Nož za katovanje
 • Silhouette Studio softver

Kada je u pitanju kvaliteta katovanja Silhuette Portrait jedan je od najboljih katera na tržištu. Kvaliteta katovanja ne zavisi od toga koliko je kompliciran Vaš dizajn jer kater pomoću softvera katuje i najkomplikovanjije oblike. Kater koristi sistem sa samolepljivom podlogom za rezanje i ukoliko režete papir ili takninu najbolje rezutate dobijaćete sa ovom podlogom koju dobijate u paketu sa katerom. Podloga za rezanje drži dizajn stabilnim kako bi dobili najpreciznije rezultate.

Silhouette Portrait kater

Kater Silhouette Portrait

U paketu sa katerom dobijate podlogu za rezanje, nož, USB kabal i kabal od struje, CD sa drajverima te instalaciju za softver.
 • Šifra proizvoda: KAT
 • Štampa, katuje i crta
 • Površina katovanja 20.3 x 30.5 cm
 • Katuje materijale do 210 grama
 • Težina 1.5 Kg
 • Dimenzije 40 x 12 x 14 cm
 • Reže: Papir ili karton do 210 grama, vinil i lake i tanke tkanine

Softver i ostale mogućnosti katera

Jedna od najboljih mogućnosti koji ovaj kater ima jeste da može iz softvera direktno da štampa u punom koloru i da katuje. Ovaj način štampe je dobar jer softver odmah štampa i registracione oznake kako bi kater mogao precizno da započne posao. kada ste odštampali dizajn i stavili ga na samolepljivu podlogu, kater će skenirati registracione oznake i početi da katuje.

Još jedna prednost ovog softvera jeste što možete napraviti ručni dizajn te ga uslikati telefonom i poslati u softver. Softver će napraviti registracione oznake i spremni ste za katovanje. Ukoliko ste odštampali nešto preko softvera a zaboravili da spremite dizajn uvek možete uslikati telefonom i poslati u softver a kater će bez problema iskatovati sve što mu softver zada.

Ovo je savršeno za sve koji žele sami da ručno crtaju dizajn ili žele da im kater posluži kao štampač. Postoje tri načina kako možete da koristite ovaj kater. Prvi način je da ubacite Vaš dizajn iz Photoshopa u softver te ga iz softvera odštampate i iskatujete. Drugi način je da nešto ručno nacrtate, pošaljete sliku tog crteža u softver, odštampate registracione oznake na papir sa ručno nacrtanim dizajnom i iskatujete ga. Treći način jete da ne katujete nego da pišete/bojate sa katerom na način da ćete mu zadati da katuje a nož u kateru zameniti flomasterom ili olovkom.

Forever papiri i blanko proizvodi

Ukoliko ste zainteresovani za Forever papire koji zahtevaju ovaj kater pogledajte našu ponudu papira za laserske štampače. Ukoliko niste sigurni koji papiri Vam trebaju kako bi ostavarili Vaše dizajnerske ideje. Poručite Već danas pakete uzoraka papira kako bi pronašli onaj koji Vam najbolje odgovara. U našoj ponudi možete da pronađete mnoštvo proizvoda i materijala koji bi mogli da Vam daju motivaciju. Neko od tih proizvoda su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email