DTF film

dtf ultracolor preslikaci novi

DTF Film

Predstavljamo vam naš DTF film i DTF prenosni prah! Proizvodi su svi naravno testirani i sigurni, naša rastuća linija DTF filmova i DTF praha parira kvalitetu DTG štampe ali bez gubljenja vremena na zagrevanje i pripremu unared! DTF filmovi su dostupni u A4, A3 formatu kao i u rolnama.

Proces prenosa DTF boje na DTF film može da se uradi na više različitih vrsta tkanina kao što su pamuk i poliester. U suštini, DTF prah je formula koja se koristi za prenos u kome pomaže DTF film. Kada se štampa uz pomoć DTF ili DTG štampača, prvo što morate da uradite jeste da aplicirate DTF boju na DTF film. Posle toga, DTF Prah se koristi da pokrije otisak pre samog procesa prese.

Za razliku od regularne sublimacione štampe, moguće je odštampati jedan sloj boje i jedan sloj bele i preneti ih na tekstil tamnijih nijansi. Takođe vi može da štampate u boji i kasnije otisak da prenesete na beli tekstil. Koristeći film koji se koristi za prenos, finalni rezultati će uvek biti kvalitetni, izdržljivi i otporni. Plus, boje na otisku će biti vidljivije i svetlije u poređenju sa običnom sublimacionom štampom.

U tom slučaju, kako bi ostvarili uspešan otisak na tekstil, moramo da imamo DTF prenosni film i DTF prah. DTF prah je specijalno namenjen za DTF štampu.

Film za štampu može da se prenese na više različitih vrsta tekstila i tkanina. Štampanje koristeći kvalitetan film i prah će osigurati uspešan prenos i vidljive boje.


DTF Film za DTF štampu na majicama
DTF film folije
Film rolna
Rolna Epson l1800 DTF

DTF štampa

je takođe i preporučena od strane drugih jer eliminiše potrebu za pripremanje unapred, proces koji je standard tj. norma kada je u pitanju DTG štampa. Ovo je moguće zahvaljujući DTF PreTreat papiru i DTF PreTreat prahu.

Mi vam nudimo visoko kvalitetni DTF film koji je kompatibilan i sa standardnim štampačima i sa DTG štampačima. Takođe se mogu koristiti i sa kućnim desktop štampačima koji mogu da se adaptiraju da se koriste DTF štampom.

Baveći se ovim poslom već duži niz godina, možete biti sigurni da je naša oprema odlična u upijanju boje kada je u pitanju visok nivo preciznosti štampe. Pored toga naša oprema je specificno namenjena kako bi se koristila sa našim DTF prenosnim prahom i DTF bojama.

Naša oprema povećava kvantit izrade, i nećete morati da brinete o razlamanju boja kao što je slučaj kod većine prenosnih tehnika. Sa druge strane, naš DTF prah se sporije suši. Ova nova revolucionarna tehnologija će vam pomoći da dostignete nove nadprosečne rezultate.


Bela majica pranje
Majica crvena pranje
Majica bela DTF štampa
Plava majica pranje
DTF Epson L1800

Ostala oprema

Ovo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za DTF štampu. Pored DTF film -a imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu šivaonicu, foto radnju, modnu industriju,… Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Ako se odlučite za početak novog biznisa te za kupovinu Epson L1800 DTF štampača sigurno će Vam biti potreban i repromaterijal. U Mincom ponudi možete da pronađete mnoštvo repromaterijala raznih veličina, oblika i materijala.

Pogledajte još naših proizvoda:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?