Držač za kartice

Držač za kartice

Držač za kartice je nezaobilazan element u rešenjima za identifikacione kartice zajedno sa okovratnim trakicama. Negova osnovna uloga je da štiti karticu i da svi podatci sa kartice budu jasno vidljivi. Držač je izrađen od tvrde plastike i čuva id kartice od spoljnih oštećenja. Ovaj tip materijala štiti kartice od savijanja i grebanja. Dizajn ovog proizvoda je prilagođen je praktičnoj upotrebi. ID kartice se lako ubacuje u držač i stabilno stoji, a podatci se jasno vide i prikazuju.

Moderna komunikacija u poslovnom svetu oslanja se pre svega lako prepoznavanje i identifikaciju u poslovanju. Svakodnevnom upotrebom ID kartice i akreditacije se habaju, na oštećenim katicama vremenom podatci nisu jasno vidljivi, a često se susrećemo da se zbog dinamike posla kartice izgube ili budu zaturene i zaboravljene.

Pored zaštite od spoljašnjih oštećenja držač zajedno sa okovratnom trakicom ili jojo držačem pomoći će vam da vaša ID kartica ili akreditacija budu očuvani i uvek na vidljivom mestu.

Da bi rešenje za identifikaciju zaposlenih bilo celovito i korišćenje ID kartica zaista funkcionalno, držače ID karica, okovratne trakice i jo-jo držače mošete pronaći kod nas i unaprediti svoje poslovanje.

Držač za ID kartice

Držač ID kartica

Držač za kartice i akreditacije je odlična zaštita od spoljašnjih oštećenja, ali i da vam se kartica nađe uvek pri ruci.
  • Šifra proizvoda: DZK
  • Dimenzije: 86 x 54mm
  • Materijal: Plastika

Osim proizvoda kao što je držač za kartice u našoj ponudi možete pronaći i mnoštvo drugih zanimljivih proizvoda. Jedni od tih proizvoda su akreditacije na metalu ili magnetu za svaku firmu. Također možete da pronađete i blanko keramičke, staklene, drvene i kamene proizvode za sublimaciju. Povećajte Vašu ponudu Već danas i poručite proizvode kao što su:

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ili obuku za sublimacionu štampu uvek Vam stojimo na raspolaganju. Većinu naših proizvoda možete pronaći i na našem youtube kamalu Mincom d.o.o.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?