Vizit karte sa štampom

vizit-karte-sa-stampom

Vizit karte sa štampom

Vizit karte sa štampom predstavljaju standardni, svakodnevni vid komunikacije sa klijentima. Najčešće se vizit karta koristi kao prva prezentacija Vaše kompanije potencijalnim klijentima i zbog toga mora biti urađena što profesionalnije. Dizajn vizit karte može biti inovativan i kreativan, jednostavan ili ozbiljan i sofisticiran. Kod nas možete naći unikatne vizit karte na aluminijumu koje štampamo sa Vašim dizajnom.

Mi štampamo vizit karte na koje niko ne ostaje ravnodušan. Vizit karte sa štampom se izrađuju tehnikom sublimacije a boje koje ostaju na aluminijumu nakon štampe su veoma jarke i postojane dugo vremena.

Vizit kartu možete poručiti u tri varijante. U ponudi imamo zlatan, srebrni i beli aluminijum.

Ovakve vizit karte su idealan način da privučete buduće klijente. Većina ljudi koristi papirne vizit karte koje se pocepaju i lako gube. Ukoliko želite nešto drugačije obezbedite sebi vizit karte sa štampom na aluminijumu.

Vizit karte su namenjene firmama, udruženjima ali i pojedincima.

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite ovakvu vizit kartu sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na vizit kartu. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Ostala oprema za sublimaciju

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Pored vizit karti sa štampom u našoj ponudi reklamnog materijala možete pronaći mnoge zanimljive proizvode kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!