Viseće majice za auto

Viseće majice za auto

Viseće majice za auto napravljene su u dve varijante a to su bele majice 100% poliester i u boji pamuk-poliester. Majice su u beloj boji (deo koji se štampa) i vrhunskog kvaliteta te se štampaju tehnikom sublimacije. Učinite ove reklamne majice još originalnije štampom vaše slike, loga, teksta ili dizajna po želji.

Sublimaciona štampa se vrši bez preslikača gde boja ulazi direktno u teksturu. Garantovana je dugotrajnost pri pranju. Bitno je samo da se majica ne iskuvava. Sublimaciona tehnika pruža mogućnosti da se radi štampa bilo kog motiva u visokoj rezoluciji sa finim detaljima. Viseće majice za auto sa slikom su savršene za svaku priliku. Originalan poklon će privući pažnju i obradovati onoga kome je namenjen.

Viseća majica za auto je specijalno tkana i vrhunskog je kvaliteta. Poliester materijal omogućava štampu punog kolora u vrhunskom kvalitetu. Glava prednost sublimacione tehnike štampe kojom se štampa na ovaj proizvod je to što se troškovi štampe ne uvećavaju ako se štampa radi na samo jedan komad.

Viseća majica za auto crna

Viseća majica za auto

Viseća majica za auto namenjena za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog poliestera, za vrhunski kvalitet otiska.
  • Šifra proizvoda: VMA
  • Materijal: Poliester/Pamuk
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi
  • Boja: Bela, Crna, Bež, Plava, Crvena

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu.

Viseće majice za auto nisu jedini reklamni proizvod u našoj ponudi. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!