UV zaštitni premaz žuti

UV zaštitni premaz (žuti)

UV zaštitni premaz žuti

UV zaštitni premaz žuti koristi se na kraju sublimacionog procesa (nakon prenete slike na podlogu). Ovaj sprej služu kao zaštita slike od ultra ljubičastog zračenja. Slika izložena UV svetlosti vremenom bledi, a sloj ovog spreja smannjuje neželjne efekte.

Kako koristiti UV zaštitni premaz žuti sprej:

  1. Dobro promućkajte sprej u trajanju od 1 minuta

  2. Proverite podlogu na koju ćete naneti sprej jer treba biti čista, suva i nemasna

  3. Naneti UV zaštitni premaz glatko i ujednačeno, držeći sprej 250 mm od podloge

  4. Sušiti na vazduhu otprilike 24 časa. Materijal će biti suv na dodir za otpilike 1 sat ali za potpuno suvu podlogu potrebno je 24 časa

Koristite ga:

  • Za zaštitu sublimacione slike od UV zračenja, da slika vremenom ne izbledi

materijali za sublimaciju
zaštitna oprema

Ostala oprema za sublimaciju

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Sprejevi za sublimacionu štampu samo su jedan od interesantnih proizvoda za štampou u Mincom ponudi. U našoj ponudi pored proizvoda za štampom možete naći prazne (neodštampane) sublimacione proizvode namenjene za štampu. Među njima su i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!