Ukrasna slova za zid

ukrasna-slova-za-zid-2

Ukrasna slova za zid

Ukrasna slova za zid su namenjena za dekorativne svrhe. Ukrasna slova su napravljena od kvalitetnog medijapan materijala i namenjena su za štampu tehnikom sublimacije. U našoj ponudi sečenih ukrasnih slova možete poručiti pojedinačna slova od A-Z kao i brojeve od 1-10. Ukrasna slova za zid dolaze u ćiriličnim i latiničnim slovima. Slova su namenjena za ukrašavanje zidova, radnih stolova, kao i dečijih soba. Na slovima možete štampati bilo koji motiv po porudžbini a boje koje ostaju nakon štampe na MDF materijalu su zaista posebne. Dugotrajne su i jarkih boja.

Obogatite Vaš asortiman dekorativnih proizvoda. Prednost poručivanja ukrasnih slova za zid jeste ta što možete poručiti bilo koje slovo u bilo kom tiražu. Najveća upotreba sečenih slova jeste kombinovanje slova kako bi se dobilo nečije ime ili prezime. Deca obožavaju zidne ukrase u svojoj sobi. Ukoliko držite knjižaru ili foto radnju nećete pogrešiti u odabiru proizvoda koji ćete ponuditi. Na slovima možete štampati boje, razne dečije dezene. Fotografije omiljenih crtanih ili filmskih junaka su takođe odličan izbor motiva za štampu na ovim simpatičnim dekorativnim slovima za zid.

Ukrasna slova za zid se mogu štampati i u marketinške i reklamne svrhe. S obzirom da se mogu kačiti na zid firme mogu poručiti slova u kombinaciji svog slogana ili neke druge poruke koja će krasiti poslovni prostor. Vrtići, škole stranih jezika takođe mogu poručiti kombinaciju slova koja im može pomoći u nastavi sa decom.

Opremite Vaš izlog ovim neverovatno modernim i zanimljivim slovima za dekoraciju prostora. Slova možete nudite na razne načine. Ne morate ih prodavati na komad već unapred sami možete osmisliti koja imena ili reči će te imati kao gotov proizvod u Vašoj ponudi.

medijapan-slova-za-zid

Ukrasna slova za zid

  • Šifra proizvoda: UKSLO
  • Dimenzije: 15x15cm
  • Materijal: MDF
  • Temperatura za ravnu presu: 185 °C
  • Vreme: 100 sekundi

*Druge dimenzije radimo po porudžbini

ukrasna-slova-za-zid

Ukrasna slova za zid su samo jedan od medijapan proizvoda koji možete naći u našoj ponudi sublimacionih proizvoda. Ukoliko tražite unikatne i moderne dekorativne proizvode za štampu tehnikom sublimacije pogledajte i sledeće proizvode:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.