Šolja za sublimaciju keramička mat 11oz sa kutijom

190.00рсд bez PDV

Шифра производа: B101MŠ Категорија:
- +
Преглед корпе

Опис

Šolja za sublimaciju keramička mat 11oz sa kutijom

Šolja za sublimaciju keramička mat 11oz sa kutijom veoma je popularan i izuzetno tražen proizvoda za štampanje tehnikom sublimacije. Specifičnost ove šolje je što je površina matirana, nema sjaj. Ova šolja omogućava štampu vrhunskog kvaliteta i garantuje dobar i dugotrajan otisak. Štampa mat šolje jedan je od najpopularnijih i najprisutnih oblika sublimacije, zbog svoje jednostavnosti. Ove šolje su unapred premazane i spremne su za sublimacionu štampu. Dolaze zajedno sa kutijom u koju su zapakovane.

Šolja za sublimaciju keramička mat 11oz sa kutijom u našoj ponudi vrhunskog je kvaliteta i garantuju dobar i dugotrajan otisak. Zbog jednostavnosti ovog proizvoda možete sam proizvod upotrebljavati svakodnevno te ga obogatiti slikama, logom ili dizajnom. Sve šolje za sublimaciju u našoj ponudi poseduju kvalitetni premaz koji omogućava viokokvalitetnu štampu. Šolje su dugotrajne te podržavaju pranje u mašinama za sudove. Iz tog razloga mat šolja je idealan proizvod za sve foto radnje, radnje sa personalizovanim poklonima, knjižare, onlajn trgovine. Šolje mogu da se poručuju u razne svrhe od jedinstvenih poklona, ali i kao korporativni pokloni za zaposlene i poslovne partnere. Prednost sublimacione štampe na šoljama je ta što bez obzira na količinu svaka šolja može da ima različiti dizajn. U našoj širokoj ponudi belih šolja možete pronaći razne modele šolja kako za odrasle tako i za decu.

  • Šifra proizvoda: B101MŠ
  • Kapacitet: 11oz – 325ml
  • 3u1 presa: 180°C
  • Vreme: 180 sekundi
  • 3D presa: 195°C
  • Vreme: 9 minuta

Sublimaciona šolja glanc samo je jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimaciiju. Pored toga imamo velik broj proizvoda koji mogu biti zanimljivi za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију за „Šolja za sublimaciju keramička mat 11oz sa kutijom“