Transfer papir za pamuk A4

transfer papir za pamuk A4

Transfer papir za pamuk A4

Transfer papir za pamuk A4 spada u repromaterijal namenjen za štampu na pamučnim proizvodima. Transfer papir za pamuk se za razliku od klasičnog sublimacionog papira ponaša skroz drugačije zbog svojih svojstava i teksture. Transfer papir za pamuk je deblji i teži od papira za sublimaciju. Osetljiv je na dodir i dugo stajanje.

Sa obe strane lista je žućkaste boje s tim što je jedna strana samo namenjena za štampu i na njoj piše da nije namenjena za štampu. Pre svake štampe uvek treba voditi računa kako ne biste pogrešili stranu koja će se štampati.

Nakon štampe

Transfer papir za pamuk A4 nakon štampe “nosi” nanete boje. Posle štampe nikako ne smemo dirati površinu papira jer ćemo razmazati čitav dizajn i on više neće biti upotrebljiv. Kod papira za štampu na pamuku je jako bitno da se što pre samog pečenja provuče kroz poseban prah namenjen za štampu na pamuku. Ukoliko se papir odštampa i stoji više od pola sata-sat velike su šanse da će otisak nakon pečenja biti loš. Ukoliko štampate i zaboravite da provučete kroz velike su šanse da se neće dobiti očekivani kvalitet štampe na materijalu koji sublimiramo.

Boje u slučaju transfer papira za pamuk ostaju na samoj površini jer ih papir ne upija. One su veoma osetljive i zbog toga se primanjuju pomenuti koraci kako bismo sačuvali kvalitet i postojanost dizajna.

Transfer papir za pamuk A4 formata možete korisiti za štampu bilo kog proizvoda koji je od pamuka. Najpopularnija primena ovog papira jeste štampa na majicama ali pored toga se sve više i više štampaju bodiji za decu, portikle, navlake, jastučnice od pamuka…

Pored specijalnog transfer papira za štampu na pamuku u našoj ponudi možete naći sve mnoge interesantne proizvode među kojima su i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!