Transfer papir za pamuk A3

trasfer-papir-za-pamuk-A3

Transfer papir za pamuk A3

Transfer papir za pamuk A3 spada u transfer papire namenjene za štampu na pamuku. Transfer papir se za razliku od klasičnog sublimacionog papira ponaša skroz drugačije zbog svojih svojstava i teksture.

Sa obe strane lista je žućkaste boje s tim što je jedna strana samo namenjena za štampu i na njoj piše da nije namenjena za štampu. Pre svake štampe uvek treba voditi računa kako ne biste pogrešili stranu koja će se štampati. Ukoliko koristite A3 format a ne želite da bacate škart papire možete i njih koristiti naknadno za neke manje štampe sve dok visina štampa ne ide ispod 5 cm. Štampu na manjim formatima možete koristiti bez obzira što nemate pun A4 ili A3 format papira. Preostale škart papire uglavnom možete koristiti za štampu na šoljama, magnetima, privescima, podmetačima

Nakon štampe

Transfer papir za pamuk A3 nakon štampe “nosi” naneti boje. Posle štampe nikako ne smemo dirati površinu papira jer ćemo razmazati čitav dizajn i on više neće biti upotrebljiv. Kod papira za štampu na pamuku je jako bitno da se što pre samog pečenja provuče kroz poseban prah namenjen za štampu na pamuku. Ukoliko se papir odštampa i stoji više od pola sata-sat velike su šanse da će otisak nakon pečenja biti loš. Ukoliko štampate i zaboravite da provučete kroz velike su šanse da se neće dobiti očekivani kvalitet štampe na materijalu koji sublimiramo.

Boje u slučaju transfer papira za pamuk ostaju na samoj površini jer ih papir ne upija. One su veoma osetljive i zbog toga se primanjuju pomenuti koraci kako bismo sačuvali kvalitet i postojanost dizajna. Ono za šta je ovaj format najadekvatniji i najkorišćenije jesu štampa na duksevima, majica kratkih i dugih rukava.

Pored transfer papira za pamuk A3 imamo i široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!