Kako želite da nas kontaktirate?

Termo prese

Termo prese


termo-prese-ravne

Termo prese ravne

Termo prese ravne su ručne prese za sublimacionu ili transfer štampu. Mogu biti ravne za štampu majica ili kombinovane za štampu majica i ravnih predmeta, šolja, kačketa i tanjira.

Sublimaciona peć

Sublimaciona peć

Sublimaciona peć visokog kapaciteta za sublimacionu štampu. Kapacitet do 20 šolja u isto vreme, mogućnost pečenja bez alata samo sa kesicama ili filmom. Idealna za pečenje keramike, šolja, tanjira, drveta, stakla, kamena…

3d-vakuum-presa

Vakuum prese 3D

Vakuum prese 3D su mašine nove generacije za sublimacionu štampu. Razlika između 3D i klasične prese je što 3D presa vrši pritisak uz pomoć vakuuma. Mogu da štampaju i šolje.

presa-za-kackete

Presa za kačkete

Presa za kačkete predstavlja novitet na našem tržištu. Presa za kačkete je idealna jer omogućava pojedinačno i štampanje na komad. Pojedinačno štampanje kačketa pruža mogućnost da se svaki kačket odštampa drugačije pa samim tim nisu potrebne serije i velike količine kako bi se pravio kliše i kako bi bilo isplativo.

presa-za-dva-kacketa

Presa za dva kačketa

Za razliku od klasične prese za kačkete ova presa omogućava štampu na dva kačketa istovremeno. Štampanje kačketa tehnikom sublimacije je ispaltivije od svih drugih tehnika štampe jer Vam omogućava štampu od jednog komada. Ukoliko želite da odštampate više kačketa a da svaki kačket ima drugi motiv koji se štampa ova presa je pravi odabir alata za Vas.

presa-za-solje

Presa za šolje

Presa za šolje namenjena je za štampu na šoljama. Dolazi sa grejačem za šolje prečnika od 7.5 do 9 cm. Presa za šolje je vrlo jednostavna za rad i zauzima malo prostora.

automatska-presa-za-solje-220V

Automatska presa za šolje 220V

Automatska presa za šolje 220V namenjena je za štampu na šoljama. Dolazi sa grejačem za šolje prečnika od 7.5 do 9 cm. Presa za šolje je vrlo jednostavna za rad i zauzima malo prostora.

rezervni delovi za termo prese

Rezervni delovi za termo prese

U našoj ponudi uvek možete naći veliki broj rezervnih delova za sve prese iz naše ponude. Trudimo se da uvek imamo na lageru delove kako bi našim klijentima omogućili siguran rad.

repromaterijal-za-sublimaciju

Repromaterijal za sublimaciju

Kod nas možete naći veliki izbor repromaterijala za sublimiaciju. Imamo kvalitetne boje za sublimaciju, papir za sublimaciju i svu ostalu opremu neophodnu za kvalitetan rad.

Termo prese su mašine za transfer dizajna ili slike na različite površine. Prese možete da koristite za štampu majica, šolja, majica za mobilni, privezaka, magneta za frižider, satova i još preko 1000 drugih proizvoda. Termo prese su najbolji način da uz mala ulaganja radite štampu na velikom broju proizvoda. Na termo presama se radi transfer fotografije na željeni proizvod na određenoj temperaturi. Prese odlikuje jednostavan rad i štampa na jedan komad. Preko termo presa možete da radite sublimacionu štampu, štampu uz pomoć fleks i flok folija, štampu preslikačima i novu tehniku sublimacionu štampu na pamuk.

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.