Termo prese

Termo prese


Termo presa 3u1

Termo prese 3u1

Termo prese 3u1 su ručne prese za sublimacionu ili transfer štampu. Mogu biti ravne za štampu majica ili kombinovane za štampu majica i ravnih predmeta, šolja, keramike, stakla, drveta.

Sublimaciona pecka

Sublimaciona peć

Sublimaciona peć visokog kapaciteta za sublimacionu štampu. Kapacitet do 20 šolja u isto vreme, mogućnost pečenja bez alata samo sa kesicama ili filmom. Idealna za pečenje keramike, šolja, tanjira, drveta, stakla, kamena…

Sublimaciona pecka

Peć za Sublimaciju

Peć za sublimaciju veoma je korisna za sve one koji se bave personalizovanim foto poklonima. Od sada ne morate da štampate svaki proizvod posebno te proizvodi ne moraju biti standardnog oblika!.

Vakuum prese 3D

Vakuum prese 3D

Vakuum prese 3D su mašine nove generacije za sublimacionu štampu. Razlika između 3D i klasične prese je što 3D presa vrši pritisak uz pomoć vakuuma. Mogu da štampaju i šolje.

prese za kackete

Prese za kačkete

U Mincom ponudi možete naći tri različite prese za kačkete, uz pomoć kojih tehnikom sublimacije možete štampati logotipe vaših firmi na kačketima. U ponudi imamo Presu za kačkete, Presa za dva kačkete, Presa za kačkete, olovke i etikete

Presa za dve solje

Prese za šolje

U Mincom ponud možete naći više različitih vrsta termo presa za šolje uz pomoć kojih možete štampati tehnikom sublimacije razne motive i dizajne

prese za olovke

Prese za olovke

Presa za štampu na olovkama tehnikom sublimacije i lasera namenjena je za štampu na raznim vrstima olovaka. Možete štampati 10 olovaka odjednom ili na komad

Termo presa rezervni delovi

Rezervni delovi za termo prese

U našoj ponudi uvek možete naći veliki broj rezervnih delova za sve prese iz naše ponude. Trudimo se da uvek imamo na lageru delove kako bi našim klijentima omogućili siguran rad.

Sublimacija repromaterijal

Repromaterijal za sublimaciju

Kod nas možete naći veliki izbor repromaterijala za sublimiaciju. Imamo kvalitetne boje za sublimaciju, papir za sublimaciju i svu ostalu opremu neophodnu za kvalitetan rad.

Termo prese su mašine za transfer dizajna ili slike na različite površine. Prese možete da koristite za štampu majica, šolja, majica za mobilni, privezaka, magneta za frižider, satova i još preko 1000 drugih proizvoda. Termo prese su najbolji način da uz mala ulaganja radite štampu na velikom broju proizvoda. Na termo presama se radi transfer fotografije na željeni proizvod na određenoj temperaturi. Prese odlikuje jednostavan rad i štampa na jedan komad. Preko termo presa možete da radite sublimacionu štampu, štampu uz pomoć fleks i flok folija, štampu preslikačima i novu tehniku sublimacionu štampu na pamuk.

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale vezane za sublimacionu štampu.
Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?