Termo prese ravne

Termo prese ravne

Termo prese ravne dolaze u više različitih dimenzija. U našoj ponudi možete naći tri različite vrste ravnih presa koje će Vam omogućiti lako štampanje, pečenje svih sublimacionih proizvoda koje ste zamislili. S obzirom na Vaše potrebe odaberite savršenu presu za rad, u ponudi ravnih presa možete birati između raznih veličina. Veličine ravnih presa su sledeće: 38×38, 40×60, 60×80 i 23×30 cm. Ukoliko ste zainteresovani za početak rada sa sublimacijom i uzimate startni paket preporučavamo Vam osnovnu presu 38x38cm. Ako ste zainteresovani na veće štampače A3 predlažemo Vam prese većih dimenzija. Osim dimenzija u našoj ponudi možete da birate između ručnih i automatskih presa za koje vam nije potrebna snaga kako bi napravili kvalitetan otisak. Ako jpš uvek niste sigurni za koju presu da se odlučite mi Vam uvek stojimo na raspolaganju. Pozovite nas i objasnite Vaše potrebe a mi ćemo Vas posavetovati koja oprema bi bila najbolja za Vas.

Termo presa 3 u 1 Premium
Termo presa 40x60cm
Termo presa 60x80
Mini termo presa za logoe
Presa termo 23x30
presa 40x60

Osim proizvoda kao što je ravna termo presa u našoj ponudi od sada možete pronaći i držač za prese. Ukoliko imate mesta u svojoj radnji ali nemate površinu na koju bi smestili presu imamo rešenje za Vas. Držač za termo prese je osmišljen samo kako bi držao presu te je mobilan i lako se premešta sa jednog mesta na drugo točkićima.

Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Ako ste zainteresovani za sublimacionu štampu ali još uvek ne znate proces prenosa dizajna na proizvode posetite naš youtube kanal i pogledajte naše tutorijale.

Osim youtube kanala posetite i zapratite nas na Instagram i Facebook profilu kako bi uvek prvi saznali za nove proizvode i akcije za termo prese ravne.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email