Termalna traka

Termo traka baner

Termalna traka

Termalna traka jako je koristan alat u svetu sublimacione štampe. Ako ste primetili na vašim sublimacionim proizvodima otiske od lepljivih traka to može da uzrokuje više faktora. Jedan od tih faktora je ako ne koristite termalnu traku iz naše ponude koja ne ostavlja otiske pod visokim temperaturama. U našoj ponudi možete pronaći termalnu traku smeđe boje sa i bez stalka. Ova termalna traka savršena je za sve vrste sublimacionog prenosa i sve vrste materijala te ni na jednom materijalu ne ostavljaju otisak. Termalne trake koristimo kako bi zalepili papir sa dizajnom za materijal na koji prenosimo taj dizajn.

Kada ste odštampali dizajn na sublimacioni papir spremni ste da se prebacite na termo presu. Postavite vaš papir sa dizajnom na idealno mesto proizvoda na koji želite da prenesete dizajn. Kako vam dizajn ne bi šetao pod presom i oštetio prenos zalepite ga za proizvod koji pečete termalnom trakom. Kada je proizvod gotov i ukoliko je spreman da ga izvadite iz prese potrebno je samo da odlepite traku i primetićete da nije ostao otisak od trake.

Termalna traka

Termalna traka

Specifikacije
  • Naziv: Termalna traka
  • Šifra proizvoda: JD168
  • Dimenzije: 6mm x 33 m
Termalna traka

Termalna traka

Specifikacije
  • Naziv: Termalna traka
  • Šifra proizvoda: JD169
  • Dimenzije: 2cm x 33 m
Termalna traka postolje

Postolje za termalnu traku

Specifikacije
  • Naziv: Postolje za termalnu traku
  • Šifra proizvoda: JD168A

Postolje za termalnu traku namenjeno je za lakšu upotrebu termo trake. Ovim priborom možete ubrzati proces lepljenja transfer papira za proizvod. jednostavno i lako režite traku na dimenzije koje su vam potrebne.

U našoj ponudi osim termalne trake i postolja možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška