Templejti

Templejti

Templejti predstavljaju šablone koji će Vam omogućiti da drastično povećate raznovrsnost i ideje Vaših proizvoda. Šabloni predstavljaju modele koji se vrlo lako mogu promeniti ili jednostavno dopuniti različitim sadržajima kao što su slike, tekstovi i slično. Templejti služe da se na osnovu njih kreira veliki broj drugih, sličnih ideja.

U paketu dolazi preko 1.200 različitih šablona. Šabloni su u .PNG formatu što Vam omogućava da ih bez problema otvarate i modifikujete u bilo kom softveru koji koristite za pripremu štampe. Fajlovi su visokog kvaliteta i rezolucije što Vam omogućava da ih koristite na različite proizvode velikih i malih dimenzija poput fotografija 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 11 x 17 cm pa do kalendara dimenzija 20 x 38 cm. Priprema za štampu na šoljama će biti zanimljivija pomoću ovih templejta jer ćete biti u mogućnosti da birate između velikog broja različitih šablona koju su napravljeni prema različitim tematikama i za svaku vašu priliku. U okviru ovog paketa, dolazi i softver za profesionalnu obradu fotografija.

Kao što je već spomenuto, templejti (šabloni) su kreirani prema različitim tematikama. Među njima ćete pronaći ljubavne templejte, dečije templejte, templejte namenjene za slike mladenaca i svadbi, kao i drugi neutralni šabloni. Najjednostavniji način kreiranja rešenja pomoću šablona je podvlačenje slika ispod njega. Fajl koji se otvori, sadrži otvoren – providan deo u koju se upasuje željena fotografija.

templejti

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.